GLISS KUR Million Gloss šampon & regenerační balzám - recenze

pondělí, června 15, 2015

Ahoj krásky,
dlouho tu nebyl žádný příspěvek, který by byl zaměřený na vlasy, takže bylo na čase to napravit.

Dnes bych se s vámi ráda podělila o své zkušenosti s některými z výrobků od Gliss Kur z řady Million Gloss. Tuto řadu můžete na trhu (v drogeriích) vidět už nějaký ten pátek. Nejedná se o žádnou novinku, i když pro mě tyto výrobky nové jsou. Brousila jsem si na ně zuby už dlouho, ale až teď jsem se k nim konečně dostala a tak pro vás mohu připravit recenzi :)


Co si budeme povídat, výrobky kdekoho nalákají pouhým obalem (alespoň u mě to tak bylo). Celá řada se nese v zářivé modré a je posetá třpytkami.  Důležité je ještě říci to, že celá řada je zaměřena především na matné vlasy bez lesku

Gliss Kur Million Gloss šampon na vlasy
Balení šamponu je průhledné, takže je v něm snadno vidět, jak se v něm průhledná tekutina, která vám umyje vlasy, pohybuje. Tvar šamponu i balzámu je pro Gliss Kur už typický a od jiných řad se ničím neliší. Po otevření víčka, a přičichnutí k němu, vás do nosu praští příjemná vůně, která není nijak zvlášť výrazná nebo přeslazená a velmi rychle jsem jí přišla na chuť.

Samotný šampon je dobře hustý a pro umytí ho stačí použít skutečně málo, protože velmi dobře pění! A teď přichází to nejdůležitější a to, zda si šampon opravdu poradil s leskem?! ANO! Pokud máte skutečně suché a zničené vlasy bez lesku, tento šampon vám bude vyhovovat! Mé vlasy už jsou po všech těch experimentech s barvami relativně v pořádku. Ještě v nich mám kousek vlasů zničených peroxidem, ale ty mám v plánu postupně odstříhávat, ovšem po umytí jsem je měla hezky nadýchané a lesk byl skutečně znát. Šampon by mohl dobře posloužit, pokud máte suché vlasy například od sluníčka. Asi bych ho nedoporučovala těm z vás, co máte zdravé vlásky, nebo je máte náchylné k rychlejšímu maštění.


Gliss Kur Million Gloss regenerační balzám ve spreji
Balzámy tohoto typu mám moc ráda! Nejvíce se mi na nich líbí to, že jsou bezoplachové, tudíž se s nimi nemusíte dlouze zdržovat a čekat x minut na to, až začnou nějakým způsobem působit. Od Gliss Kuru jsem před pár lety používala také jeden balzám ve spreji, a i když jsem si ho plánovala pořídit znovu, skrz testování jiných, nových výrobků, jsem se k tomu nedostala :-/

Tento balzám najdete v klasickém plastovém balení s praktickým rozprašovačem. Nese se ve stejném barevném provedení a duchu stejně tak, jako výše zmiňovaný šampon. Jeho použití je naprosto jednoduché. Nastříkáte na vlasy, rozčešete a máte hotovo! Rozčesávání s ním je naprostá paráda + vám vlasy nádherně provoní.


Celkově jsem s těmito výrobky spokojená, ovšem na co nedám v žádném případě dopustit, je řada Ultimate Oil Elixir ♡ Každopádně mě z této řady zaujal i pečující olejíček nebo maska na vlasy, tak je třeba do budoucna také vyzkouším.

Máte s touto řadou nebo s některým z těchto výrobků zkušenosti? 
Budu se těšit na vaše komentáře :) 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. jé, tak tahle recenze se mi akorát hodí :-) nechci sice zkoušet nic právě z téhle řady, já mám v plánu řadu pro objem a regeneraci vlasů, ale jsem ráda, že ta recenze dopadla pro tuhle značku takhle pozitivně:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám Gliss Kur strašně ráda :) nemám se značkou žádný problém :) vždycky mi všecko sedlo :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  3. Tady tyhle chci vyzkouset tak treba zitra si je poridim.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Môj šampón mi dochádza,takže som rada za menší tip,čo kúpiť. Veľmi sa mi páči balenie týchto produktov. ;)
    www.mimlovee.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle řadu jsem zatím nezkoušela, ale určitě to časem napravím :)

    Šperk pro vaši pleť: Belcura

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám zkušenosti s tím šamponem a s balzámem, ale ne ve spreji, s normálním, tuhým. Balzám je v pohodě, akorát se musí hned po nanesení smýt, protože potom nejde z vlasů dostat, vůně mně připomíná švestky, je to vůně, kterou mám ráda. Potom mám zkušenosti s pečujícím olejem
    z této řady a protože mám mastné vlasy, tak ho moc nedoporučuji, ale pro suché může být příjemný.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři