Dermacol HT 3D HYALURON THERAPY - recenze

čtvrtek, června 25, 2015

Ahoj krásky,
pár dnů jsem s recenzemi celkem otálela, proto jsem si řekla, že v dnešním postu vám představím hned tři novinky najednou, na které budete moci narazit v našich drogeriích.


Musím říct, že už dlouho mi žádný balíček neudělal takovou radost, jako právě tento od Dermacolu! I když se jedná o věci, které by si v drogerii moji pozornost nejspíš na první pohled nezískali, beru na vědomí, že se jedná o potřebnou kosmetiku a tudíž bych se o ni zajímat měla. Vše se totiž netočí jen okolo samé dekorativní kosmetiky, co si budeme povídat :)

Dermacol HYALURON čistící micelární voda 
Jako první se podíváme na zoubek této nové micelární vodě. Samotné balení je mi sympatické. Celá řada Hyaluron se nese ve zlatých tónech a v kombinaci s růžovým písmem a klasickým logem Dermacolu se mi velmi líbí. Balení je průhledné a skrz ně můžete na zadní části lahve vidět i šroubovici představující hyaluronový komplex.

Co se mi na vodě hodně líbí, je to, že není nijak výrazně parfemovaná. Její vůně je hrozně jemná a velmi příjemná. Další věc, kterou ocením, je ta, že při styku s obličejem nijak nelepí, což se mi u některých z micelárek stalo. Krásně po tváři klouže a plní svoji funkci - tzn. především pleť vyčistit ale i odstranit makeup jak z pleti, tak i z očí.

Odličování i čištění pleti s touto micelárkou je jedna radost. Předchozí micelární vody mi makeup (především ten oční) jen rozmazaly všude možně a nakonec jsem stejně musela sáhnout po odličovači očí.

400 ml balení je k dostání od 179,-


Dermacol HT 3D HYALURON THERAPY osvěžující hydratační maska na oči
Toto je přesně jedna z věcí, kterou bych si sama od sebe asi nikdy nekoupila, takže jsem velmi ráda, že jsem měla možnost ji vyzkoušet. Jedná se o chladivé hydratační polštářky pod oči, které mají zmírnit kruhy pod očima, veškeré otoky a celkově oči zklidnit. Její další funkcí je i zmírnění a vyhlazení jemných linek pod očima a slibuje zvýšení elasticity pokožky v očním okolí. Spojení kyseliny hyalurónové, vitamínu B3, extraktu z algae a beta glukánu poskytuje očnímu okolí výjimečnou  starostlivost. 

V celém balení je celkem šest párů polštářků/masek. Jejich aplikace je velmi jednoduchá. Používají se na důkladně očištěnou pleť jemným přitlačením pod oči - vyhněte se kontaktu se sliznicí oka, nechejte působit 15-20 minut a poté masku sundejte a oční okolí opláchněte vodou. Maska se doporučuje používat 1 až 2x týdně. Polštářky jsou gelové, měkké a snadno se pod oko přizpůsobí. Já osobně je používám po práci za barem, kdy jsem celou noc na nohách a mé oči dostávají zabrat i od zakouřeného prostředí. Dál tu je únava, druhý den nevyspanost, takže polštářky jsou příjemnou formou relaxu a "dobití baterek". 

K dostání jsou výhradně v prodejnách Dermacol nebo na jejich eshopu za 199,-




Dermacol HT 3D HYALURON THERAPY remodelační tónovací fluid
Takhle věc mi přímo spadla z nebe! Proč? Hned vysvětlím. S prvním sluníčkem jsem se začala opalovat a díky dobrému pigmentu mi stačí 15 minut na přímém slunci a jsem jak čokoláda, což je absolutně super, protože nevydržím ležet dlouhé hodiny na zahradě a chytat bronz. Co už tak super není bylo to, že mám doma cca 13 plných balení nejrůznějších odstínů make-upů s různými krycími schopnostmi a ani jeden (nedělám si srandu) mi momentálně nesedí. Ani jeden! Moje máma se sestrou už se tetelí blahem, protože ví, že budou "dědit" :D (ještě, že mě máte!)

Co tím ale chci říct... Tento remodelační tónovací fluid je momentálně to jediné, co si na pleť mohu dát, jinak chodím BIO - bez makeupu. Ideální nejspíš bude pro zralejší pleť, protože obsahuje silný protivráskový komplex, ovšem já si ho zamilovala především kvůli tomu, protože sjednocuje tón pleti, přizpůsobí se odstínu, má lehkou strukturu, je bez parabenů a díky SPF 30 pleť chrání před slunečním zářením. Zabezpečuje také celodenní hydrataci a svěžest.

Fluid (50 ml) seženete v drogeriích nebo na eshopu značky Dermacol od 369,-.



Máte už s některou z těchto novinek zkušenost? Zaujal vás některý z výrobků?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. S touto řadou Hyaluron 3D Therapy mám zkušenosti a jsem s ní spokojená :) Hlavně s tím krémem, o masce přemýšlím.

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm moc pěkný článek, micelární voda i oční samolepky mě zaujaly.
    Zvu tě k soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já tuto řadu neměla ještě čest vyzkoušet :/ ale vypadá to všechno lákavě :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že ta micelární voda vypadá teda skvěle :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Popravdě mě zaujala celá tato řada. Micelárku vyzkouším v každém případě, stejně jako tu masku na oči, to vypadá super. A i ten tónovací krém vypadá parádně :)

    O vlasy se mi stará... SEBAMED

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři