Dermacol AROMA RITUAL sprchové gely - Mandarinkový Sorbet & Rozpustilý Citron

úterý, června 02, 2015

Ahoj krásky,
dnešní článek bude věnován opět něčemu voňavému. Sprchové gely od Dermacolu z řady Aroma Ritual jste u mě na blogu mohli vidět už několikrát. Na svoji oblíbenou irskou kávu (myšleno jako voňavé provedení sprchového gelu) a na pomeranč s belgickou čokoládou prostě nedám dopustit. Není to tak dlouho, co Dermacol  vypustil do světa dva nováčky z řady sprchových gelů a já bych vám je v tomto postu ráda přiblížila.



Dermacol AROMA RITUAL Mandarinkový Sorbet
Tento gel bych rozhodně doporučila všem "mazlíkům" a těm, kteří se vyžívají v sladkých a přeslazených vůních, protože právě mandarinkový sorbet vám rozmazlí vaše smysly. Balení je stejné, jako u předchozích variant - barevná plastová tuba zakončená víčkem. Konzistence gelu je středně hustá a gel má světle oranžovou barvu. Já osobně mám sladké vůně ráda, i když jsem si po několika prvních přičuchnutí říkala, jestli toto na mě není už moc. Každopádně, hned po tom, co vám gel šetrně očistí pokožku ji příjemně provoní. Vůně na těle už není tolik intenzivní, jako v tubě, ale to je možná jedině dobře. Mandarinky jsem na sobě cítila ještě nějakou dobu po osprchování. I přesto ale mé srdce zůstává věrné čokoládě a kávě.

Dermacol AROMA RITUAL Rozpustilý Citron
Když jsem z balíčku od Dermacolu vyndala tohoto zeleného fešáka, těšila jsem se na moment, až ho vyzkouším. Svěží vůně taky patří mezi mé oblíbené a citron je podle mě dobrý kandidát pro jakousi vzpruhu a příliv nové energie. Nemůžu si pomoct, ale ať čuchám, jak čuchám, sprchový gel mi připomíná jeden čistící prostředek na podlahy, který jsme měli doma. Není to ovšem nic nepříjemného, jen kdybych tento gel zkoušela v drogerii, mou pozornost by si příliš nezískal. Pokožku ovšem taky příjemně provoní, ale vůni jsem nezaznamenala tak silnou, jak tomu bylo u mandarinkového sorbetu. Konzistencí by měly být tyto dva gely nejspíš nastejno, ale přijde mi, že tento gel je tekutější.


Co říkáte na nové přírůstky sprchových gelů? Už jste je vyzkoušely? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Mám je doma, ale ještě jsem se k nim nedostala, tak jsem na ně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji tyhle sprcháče, tyhle vune jeste nemám :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Celkově mi sprchové gely od Dermacolu přijdou dost sladké. Ani jedna z těchto variant mi nevoní a já (stejně jako ty) zůstanu věrná čokoládové variantě. :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou krásné :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Zbožňuju je :3
    nejradši mám vodní meloun :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  6. Je vydět že tyto sprcháče jsou velmi populární a Dermacol stále vymýšlí nové vůně. To je dobře, já mám tyhle sprcháče taky ráda. Krásně voní mandarinkový.

    OdpovědětVymazat
  7. Aroma ritual miluju, na belgickou čokoládu nedám dopustit a tyhle dva krasavce bych chtěla vyzkoušet, ale nikde jsem je ještě neviděla :(

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  8. Já měla čest je vyzkoušet u babičky, která měla irskou a černou třešeň. Já mám doma tělový krém vodní meloun, který má úžasnou vůni.
    Mě zaujal jako sprcháč mangový a vodní meloun :) Možná do nich půjdu :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři