NEW IN - zaměřeno na vlasy

středa, května 27, 2015

Ahoj krásky,
posledních pár měsíců je mým osobním posláním si dát vlasy do co nejlepšího stavu, proto nelituju žádné koruny, kterou investuju do nejrůznější vlasové kosmetiky. Během tohoto měsíce se mi doma nahromadilo opět několik přípravků, které mi (alespoň v to doufám) posunou vlasy o level výše.


GLISS KUR Hair Repar Million Gloss - šampon a regenerační balzám
Stojím si za tím, že jsem v minulém životě musela být straka, protože všechno, co se třpytí si získá během chvilky moji pozornost. Stejně tomu bylo u těchto výrobků. Na tuto řadu jsem měla zálusk už delší dobu, ale dostala se ke mě až teď. O obalu je zbytečné mluvit, zářivá modrá si získala mé srdce okamžitě a zaujala mě i samotná vůně, která není nijak přeslazená, žvýkačková, ale prostě něčím zvláštní. Zatím jsem šampon ani balzám nezkoušela, ale už teď se těším, až se tak stane.

Syoss SMOOTH Intenzivní péče a uhlazení
Masky a zábaly, to je moje. Právě tady po otevření víčka ucítíte přeslazenou žvýkačkovou vůni, která kupodivu ve vlasech i nějakou tu dobu vydrží. Tento výrobek už jsem zkoušela, a byla jsem velmi mile překvapena. Z krepatých vlasů se stala uhlazená lesklá hříva.


Gliss KUR Hair Repair bezoplachová kúra pro poškozené a suché vlasy
Tyto bezoplachové kúry mám ještě radši, než již zmiňované zábaly a masky, které se musí po několika minutách oplachovat. Samotná pěna má velmi výraznou vůni a připomíná mi i nějakou pánskou vůni, ale na vlasech je opět super! Používám ji téměř po každém mytí vlasů, skvěle po ní vlasy rozčešete a zase jsou po ní vlasy o něco víc poddajnější.

Syoss REPAIR & FULLNESS kúra pro normální až poškozené vlasy
U této kúry se vyměnily přeslazené žvýkačky za něco mnohem svěžího a jarního. V tomto provedení jsem již měla jeden přípravek, ten mi ale na mých, tenkrát ještě zdravých a dlouhých vlasech, nadělal spíš více škody než užitku (hrozně mi je zatěžoval a mastil). Každopádně si na své přišel až po mých experimentech s peroxidem a regenerování. Právě spotřebovávám jinou kúru, ale ihned po tom, jakmile bude balení prázdné, přijde na řadu právě tato zelená tuba :)

Máte s některým z výrobků zkušenosti? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Ještě jsem tyto produkty nevyzkoušela :) ale myslím, že by mi pasovaly :) Syoss a Glis kur mám ráda :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  2. S zadnym nemam zkusenosti. Drzim pesti, at funguji skvele.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle produkty jsem ještě nezkoušela, ale láká mě Gliss Kur Million Gloss :)

    Bělení zubů s BeconfiDent + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Super věci, vypadají dobře. S žádným tímhle výrobkem nemám zkušenosti. :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzkoušela jsem pouze dva tyto produkty a to modrou řadu od Gliss kuru a byla jsem s ní moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gliss kur je super, ale syoss mě dost zklamal.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři