Weekend in Pictures

pondělí, dubna 13, 2015

Ahoj krásky,
po delší době sem přidávám nějaké shrnutí z mého života a z toho, co se u mě v současné době děje (mám se fajn, je mi skvěle).

Konečně díky počasí nemusím trčet doma, takže jsem toho hned využila a celý víkend jsem si užila. V pátek odpoledne jsem vyzvedla sestru ze školy a jeli jsme se podívat do stájí na koníky. Nakoukli jsme i do králíkárny na malé králíčky. Na páteční večer jsme měli v plánu jet "za písničkou", takže jsme si zabalili svých pět švestek a vydali jsme se k tetě, kde jsme měli i přenocovat aby jsme se někdy nad ránem nemuseli hnát domů. Nevadilo by mi, kdybych musela v noci řídit, ale jelikož dělám taxíka v jednom kuse, protože alkoholu příliš nedám, tak toto bylo docela příjemná změna a konečně jsem si večer užila! Pár fotek bych měla, ale z jistých důvodů je přidávat (raději) nebudu :D


Jak už to tak po akcích bývá, sobota se nesla ve znamení regenerace a nabírání sil :D Přiznám se, že na to, že jsem (téměř úplný) abstinent, jsem se divila sama sobě, kolik jsem toho snesla bez nějakých obtíží a ranního okna. Na zbytek dne jsem měla naplánováno jen odpočívat, ale měla jsem možnost vydat se na nákupy, tak se jelo. Účet zaplakal :D Ale na druhou stranu, na nějaký čas mám od nakupování pokoj. Podpatky jsem vyměnila za pohodlné kecky a tenisky a ulovila jsem si zářivé botky do posilovny. Kdo si všiml hnědé barvy uprostřed? Tak tak, černé bylo dost, na léto bych ráda svoji hnědou barvu a nechala vlasy jen klidně růst. Sluníčko si pokaždé s mými vlasy odstínově pohraje, takže ještě pár týdnů budu černou z vlasů vymývat a pak nahodíme nový odstín :)


Neděle byla fotbalová. Jak je venku hezky, tak se na tribuně hned sedí a kouká o něco lépe. Tentokrát se nehrálo přímo u nás (hřiště máme asi 200 m od baráku + hezky na ně vidíme z okna), ale i tak jsme se na ty naše kluky ušatý jeli podívat :D Se sestrou už máme takovou tradici, kterou je pravidelné selfie před zápasem v mezipatře :D Zápas byl fajn, vyhráli jsme 3:0, takže se na něj dalo koukat, udělala jsem i nějakou tu fotku a jelo se domů.


Pokud jde o blog - tento týden bych chtěla dotáhnout do konce veškeré rozdělané články, co tu mám. Musela jsem dohánět pár věcí do školy, které už jsou ale za mnou, takže se můžu konečně věnovat blogu.

Přeji všem krásný vstup do nového týdne!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Je vidět, že se máš fajn a užíváš jara :) Ta hnědá barva vypadá moc dobře, těším se na výsledek a taky se mi líbí tenisky do posilovny, právě takové barevné bych teď také potřebovala :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři