Rimmel London OH MY GLOSS! lesky na rty - recenze

čtvrtek, dubna 02, 2015

Ahoj krásky,
máme tu nový měsíc a s ním i jednu z dalších kosmetických recenzí, která je plná úžasných lesků na rty! Konkrétně jsou to nové lesky od Rimmel London OH MY GLOSS!

Poslední dobou se s novinkami od Rimmel doslova roztrhl pytel a tak je mi potěšením vám říct napsat pár slov o těchto barvičkách, které jsem si hned oblíbila!


Tyto lesky pochází z kolekce Colourfest, která je určená především pro nehty a rty a kterou vytvořila Rita Ora. Má obsahovat ty nejžhavější květinové odstíny léta a tak od této kolekce můžete čekat party plnou barev - laky počínaje, lesky konče.

Lesky na rty OH MY GLOSS mají dodat vašim rtům až 6 hodinovou péči, především barvu a lesk. Vůbec poprvé se ve složení lesku objevuje i arganový olej. Rty by měly hydratovat a obohatit je o vitamín E. Chytrá "Gloss Lock" technologie zajistí dlouhotrvající lesk a určitě uvítáte i to, že lesk nijak nelepí a na rtech je velmi příjemný.


Balení lesků se mi velmi líbí. Je podlouhlé, což je pro lesky typické a líbí se mi na něm asymetrický vršek, tedy část, kterou držíte v rukou při aplikaci lesku. Balení je průhledné, takže máte přehled o odstínech. Těch je celkem 13, ovšem jen 5 z nich se řadí do kolekce Rity Ory.

Jsou to tyto: #150 Glossaholic, #330 Snog, #500 Ooh La La, #530 Go Gloss or Go Home a #120 Non-Stop Glamour

Já jsem šťastnou majitelkou hned tří kousků z celé kolekce a jsem z nich unesená! Přesně takové odstíny u lesků na rty preferuji. Očekávám od nich lehké zabarvení a větší lesk. Pokud chci pořádné výrazné rty, sahám po rtěnce. Mé odstíny můžete vidět na fotce výše - #340 Caprivate Me, #160 Stay My Rose a  #140 Glossip Girl. 




Odstín #340 Captivate Me mi k srdci přirostl nejméně, protože jsem se doslova zamilovala do nenápadných a jemných odstínů, které jsem zkoušela jako první, a když jsem uviděla, jak nad ním slintá moje máma, ihned putoval k ní. Nebylo to z důvodu, že by mi nevyhovoval, ale prostě jsme si nepadli do oka a než by mi měl ležet v kosmetickém kufru, takhle alespoň vím, že o něj bude dobře postaráno ;)

Aplikátor je klasicky pěnový, jak tomu je u většiny lesků, ovšem na samotném konci je plochý, takže díky němu na rty nanesete větší množství lesku. Pro mě (se rty černošky :D) ideální!

Lesky jsou na rtech vážně skvělé! Nijak nelepí, na rtech jsou příjemné a skvěle se nosí. Nedokážu říct, jestli na rtech vydrží skutečně 6 hodin, protože během té doby budete určitě pít, jíst, několikrát o sebe rty můžete stisknou, takže budou neustále vystaveny nějakým nástrahám. Ovšem i když to nebude výdrž šestihodinová, na rtech drží dobře, nikam nestékají a díky miniaturnímu shimmeru rty báječně rozzáří!

V drogeriích je můžete sehnat od 129,- a já se rozhodně po některém z dalších odstínů poohlédnu, protože se staly nedílnou součástí mojí kabelky :)

Zaujaly vás lesky?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Ten prvni je nej. Nadherne rty! Pekna recenze. Fakt nelepi? Mne docela vyhovuji lesky LOreal, tedy nektere, ktere nelepi.

    OdpovědětVymazat
  2. mne prídu tie prvé dva odtiene totožné a nepomôžem si :D ... nie som moc milovník leskov, čiže ich nepotrebujem :) ale pekná recenzia a pekné pery :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já lesková moc nejsem, ale ten první odstín se mi dost zalíbil. I ten název je super. Možná po něm přece jen kouknu :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Lesky vypadaji skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já leskům moc nefandím, ale tyhle vypadají rozhodně dobře :)

    I jeden šperk dodá mnoho krásy ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Lesky miluji,ale tyhle jsou na mě dost málo pigmentované, ale tobě s těmi krásnými rty samozřejmě moc a moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten první odstín je překrásný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Lesky vypadaji lákavě. Značku Rimmel mám asi nejradši protože mi většina produktů vyhovuje a nejsou drahé.
    Mám takový pocit jako bych tě už někdy někde viděla, nechodila jsi do Humpolce na zemědělku?

    OdpovědětVymazat
  9. ten první se mi moc líbí, asi si pro něj brzy zaskočím :)

    www.evansonthetop.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. I really like cosmetics by Rita Ora.
    I have five nail polishes and one lip gloss(110) ♥
    Great blog !,
    kisses ^.^

    OdpovědětVymazat
  11. Já žádný lesk doma nemám, ale možná, že si pořídím tyto :)
    nejvíce mě zaujal druhý.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři