PHILIP MARTIN´S + mini giveaway

středa, dubna 15, 2015

Ahoj krásky,
v dnešním článku bych vám ráda představila jednu společnost, která se zabývá produkcí a distribucí přírodních, organických a netoxických produktů jak z vlasové, tělové tak i pleťové sféry - PHIPIL MARTIN´S.

Společnost byla založena roku 1984 v Itálii Maurem Trimigliozzim, jenž se po celoživotní zkušenosti v oboru organické kosmetiky rozhodl vytvořit v roce 2006 značku Philip Martin's. Obchodní značka se skládá z prvních jmen jeho dvou dětí, které pro něj symbolizují čistotu od doby jejich narození. Filozofií Philip Martin's je pokusit se udržet tento stav čistoty skrze péči o tělo a vlasy organickými a netoxickými chemickými produkty. 

Kvůli vysoké poptávce po produktech v průběhu let, Philip Martin's navýšil své výrobní jednotky, kontrolu kvality a výrobní standardy, aby dosáhl celosvětově známých certifikací jako je Ecocert. Je mezinárodní společnost zabývající se kontrolou a certifikací výrobků obsahujících suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství. V současnosti patří mezi největší certifikační společnosti pro výrobky z mnoha oblastí včetně bio kosmetiky. 

Toť vše z historie a stručné charakteristiky společnosti. Teď se pojďme společně vrhnout na vzorečky.


Pro mě byla tato značka úplnou novinkou, ale velmi ráda jsem se rozhodla ji vyzkoušet doslova na vlastní kůži. Jak vidíte, vzorečků mi bylo poskytnuto skutečně plno a tímto za ně Nikolce velmi děkuji :) Taštička obsahovala osm různých druhů vzorečků a byly mezi nimi např. šampony, kondicionéry, pleťové krémy nebo sprchové gely. Jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet výrobky z širší škály a díky množství vzorků jsem je mohla testovat dlouhodobě.


Přiznám se, že osobně nevyhledávám vše, co by neslo název BIO, ovšem po vyzkoušení těchto vzorků bych rozhodně s koupí nějakého výrobku v plném balení rozhodně neváhala. Vezmu to hezky postupně.

Jako první jsem se rozhodla vyzkoušet  šampon Babassu Wash, který ve spojení se stejnojmenným kondicionérem Babassu Rinse udělal s mými vlasy doslova zázrak! Je vhodný především pro suché a nepoddajné vlasy a řeknu vám, že je to na něm vážně znát. Nádherně mi vlasy uhladil, dodal jim lesk a o jemném přírodním provonění ani nemluvím. Nemusela jsem použít žádný další přípravek na uhlazení nebo rozčesávání, ne, vystačila jsem si jen s těmito dvěma balíčky.

Stejnou službu mi udělal i šampon Maple Wash s kondicionérem Maple Rinse. Ten je ideální pro vlasy bez objemu.

Stále jsme ve sprše a na řadu přichází sprchové gely. I když bio výrobky nepatří mezi ty nejsladší a nejvoňavější, zde jsem si nemohla stěžovat. Body Shower Juice byl báječný! Ještě dlouho po osprchování jsem z kůže cítila jeho vůni.


Přesuneme se k obličeji a tím pádem i pleťovým krémům. Antiage Instensive Skin Cream putoval k mojí mamince, která v něm viděla jakousi spásu, protože jí její oblíbenci od Dermacolu momentálně dochází. Velmi si ho chválila, líbil se jí matný finish, který krém na obličeji udělal.

Mě k srdci přirostl Rich Skin Cream, který si nese také označení - obohacující. Pleť jsem po něm měla krásně jemnou, hydratovanou a po několika dnech používání se mi na pohled zdála i vitálnější.

 A krok vedle neuděláte ani při vyzkoušení krému Antioxidant Skin Cream. Ten vás bude chránit před vnějšími vlivy a neutralizuje tvorbu volných radikálů. Navrací elasticitu pleti, posiluje jí a navrací přirozenou obranyschopnost.


Pokud vás některý z výrobků zaujal a rády by jste ho vyzkoušely, máte možnost! A co proto musíte udělat? Stačí udělit "LAJK" na facebookové stránce společnosti > ZDE a v komentářích mi zanechat svůj email, abych vás mohla v případě výhry kontaktovat. Výherkyni vzorečků vylosuje random a po domluvě ohledně dodání vzorečky odešlu. Ještě tedy pro informaci - k vyzkoušení máte možnost zkusit všech 8 různých druhů výrobků. 

Máte s touto značkou zkušenosti? Zaujala vás?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Sleduji. O značce slyším poprvé. Zaujal mě sprchový gel a Rich Skin Cream. :)
    zk.nhkladruby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. o tejto značke som ešte nepočula, ale rada objavujem a testujem nové produkty... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  3. neznám :-)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. O této značce slyším poprvé.
    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ešte som nemala možnosť vyskúšať produkty tejto značky :)
    lucinkabalintova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Značka vypadá slibně :) Zajímalo by mě, jaké produkty budou:))

    michaela-kofronova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. FB: Margareth Wittgenstein. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Zatím jsem o této značce neslyšela :)
    FB Lucie Martináková
    lucie.martinakova@email.cz

    New in: March 2015

    OdpovědětVymazat
  9. zaujímavá súťaž :)
    FB Janka Marcinová
    povedat_ti_chcem@azet.sk

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři