Kosmetické novinky

pondělí, dubna 20, 2015

Ahoj krásky,
s začátkem nového týdne k vám přicházím s novým kosmetickým článkem a několika kosmetickými přírůstky, které jsem si v posledních dnech pořídila.


Balea odličovač očního make-upu s Aloe Vera
V poslední době žádný jiný nepoužívám, i když mám zálusk na ten, který je dělaný na olejové bázi. V minulosti jsem ho už měla a byla jsem s ním také spokojená. 

Miss Sporty žlutý lak na nehty
Přiznám se, že ani nevím, o jaký odstín se přesně jedná. Štítek, který byl nalepený na horní části laku se mi sloupl. Tento lak jsem pořizovala hlavně kvůli nail designu se Spongebobem, na který se chystám a taky ho čas od času potřebuji při tvoření různých nehtových malůvek :) 

AVON Naturals Hair Care vyživujíví maska na vlasy s výtažky ze žloutků a kvasnic
Moji milovanou bezoplachovou masku na vlasy od Avonu nahradila tato, která se ovšem oplachuje. Zatím spotřebovávám pár rozdělaných masek, takže jsem s ní ještě neměla tu čest, ale až nastane ta chvíle, určitě se s vámi o první dojmy podělím. I když kvasnice nebo žloutky zrovna vábně nevypadají, maska voní moc hezky, tak doufám, že zázraky udělá i s vlasy. 

Got2b vlasový pudr pro objem
S tímto pudrem jsem přišla do styku u svého kadeřníka, který na něj nedá dopustit! Díky němu mi pokaždé z vlasů po stříhání udělal závěrečný divoký účes, který byl vážně parádní a z těch mých pár vlásků jsem najednou měla hřívu jak lev! Proto mi to nedalo a musela jsem si ho pořídit. 

AVON Naturals Hair Care sprej pro lehčí rozčesávání vlasů s meruňkou a bambuckým máslem
Normálně by jste u mě, pokud jde o všechny pomocníky při rozčesávání, našli výrobky které jsou převážně od Gliss Kuru, ale při prolistování nového katalogu Avonu jsem narazila na tento sprej a tak jsem ho vyzkoušela. Rozčesávání s ním je vážně parádní a jemná meruňková vůně je na vlasech moc příjemná :) 


Na fotce mi ještě chybí nová barva na vlasy - Syoss Vibrant Colors. Na léto se chci vrátit ke své původní hnědé barvě, tak snad se zadaří a na nějaký čas dám vlasům pokoj.

Do rukou se mi ještě dostala nabídka nějakých výrobků Syoss a Gliss Kur (no neobjednala jsem si toho zase haldu? objednala...) a jednalo se převážně o vlasové výrobky, takže jakmile se mi dostanou do rukou a pořádně je vyzkouším, ráda se s vámi podělím o pár recenzí :)

Máte s některým z výrobků na fotografii zkušenosti? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. tak Baleu jsem si hodně oblíbila, co nejdřív musím zajít do DMka a vidím to na velký nákup :-)
    http://live-andenjoy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Z těchto výrobků nemám nic ale pudr od Got2B mám ale uplně v jiném balení. Je to takový růžový podlouhý obal a měl by také tvořit objem..

    OdpovědětVymazat
  3. Ten pudr bych potřebovala. Díky za tip!:D:)

    OdpovědětVymazat
  4. Na Balea odličovač očí se také musím podívat :-))
    děkuji moc za tip.
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Super úlovky. Maska od Avonu ma dosť láka. Asi som však jediná na ktorej Got2B púder nefunguje :-/

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si zrovna tnhle týden pořídila pudr do vlasů a musím říct, že s mými pár chlupy je to teda mazec :D. Spíš to u mě funguje jako lepidlo a mám pak zpliha jako blázen :D

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři