#zkráceno

úterý, března 10, 2015

Ahoj krásky,
moji návštěvu u kadeřnice jsem přežila bez větší újmy. Původně jsem byla ochotná jít do "podkovy", kterou měla kdysi Rihanna, každopádně mi bylo řečeno, že tento účes nosí malé děti ve školce, takže prý NE! Dospěli jsme k závěru, že zarovnáme v délkách veškeré zuby, které vznikly odpadáním zničených vlasů a zastřihneme konečky.

Vlasy by po zastřižení konečků byly kratší max. o 2 cm, ale řekla jsem si, že dám rovnou pryč i zbytek poškozených vlasů, které byly ještě poznamenané peroxidem. Ze dvou centimetrů jich bylo pryč hned 10, ale ničeho nelituji. Vlasy jsou teď mnohem poddajnější, živější, zacelené. Sice je to zatím nejkratší délka, jakou jsem ve vlasech kdy měla, ale stojím si za tím, že i když chci opět dlouhé vlasy, nemusím je mít za každou cenu, alespoň ne hned. Když dlouhé, tak jedině zdravé, zacelené a opečovávané! Není nic horšího než vypelichané konce nebo protrhané délky od častého trápení žehličkou či fénem.

Moje kadeřnice mi vlasy dávala do pořádku pomocí tavící břitvy, která mi vlasy postupně seřezala a poslední známky poškozených vlasů zacelila. Dvě délky mám pořád, každopádně teď vypadají k světu, se zbytkem vlasů hezky splynou a dá se s nimi vytvořit i pěkný objem. Odteď nechávám vlasy samovolně růst a doufám, že porostou stejně dobře, jak tomu bylo doteď.

Dřív by mě asi vezli nohama napřed, když bych zjistila, že mám vlasy na ramena, ale jak už jsem psala. Teď mám vlasy zdravé, silné, husté a lesklé! A přesně to byl důvod, kvůli kterému jsem stříhání podstoupila. Mít opět zdravé, i když kratší, vlasy.

Pochlubte se, jak často si necháváte konečky zastřihávat vy? Chystáte se také na nějakou radikální změnu nebo jarní sestřih?

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Ja som vlasy posledné roky neskutočne trápila odfarbovaním no posledných pá mesiacov už nefarbím a chcem si nechať svoju prirodzenú farbu :) na vlasy používam produkty, o ktorých mám aj články na blogu a vlasy mám ako znovuzrodené a rastú mi oveľa rýchlejšie :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se k tobě určitě kouknu, hledám právě nějaké nové produkty, které by mým vlasům prospívaly :)

      Vymazat
  2. ja si chalabohu vlasy nijak nezaťažujem a rastú si samé :) len sa o ne starám a už ich mám skoro po pás :) každopádne tebe to takto riadne svedčí ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Také se chci vrátit k dlouhým vlasům, ale potřebovala jsem je dát do dobrého stavu. Teď už v něm jsou, takže dorůstání je jen otázkou času :)

      Vymazat
  3. Máš to super! Já si vlasy stříhám tak jednou měsíčně a sama. Vlasy mám naštěstí kvalitní. Považuji za nejdůležitější je mít zdravé a ne za každou cenu dlouhé, jak to bohužel vídám u některých slečen nebo žen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, to jsou moje slova. Raději kratší a udržované než dlouhé a nekvalitní :)

      Vymazat
  4. Já zastřihuju konečky jednou za tři měsíce, ale celkem o dost, klidně i o deset centimetrů :) Jinak účes na Rihannu určitě nenosí jen děti ve školce, já teda neviděla takové dítě ani jedno a to pracuju v hračkářství, tak jich tam vídám víc než dost. Spíš bych řekla, že si kadeřnice na tento účes netroufla. Kamarádka tento účes, v době kdy jej měla Rihanna, nosila taky a to jí bylo kolem pětadvaceti určitě :)

    Giveway: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou odvahou máš asi pravdu.. Ještě se mi doneslo, že ten účes chtělo víc lidí a nakonec odcházeli jen s krátkým mikádem :/

      Vymazat
  5. A můžu se zeptat kde ses nechala stříhat, někde v Třebíči? :) taky právě uvažuju o takovým sestřihu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, máme takovou "rodinou" kadeřnici, tak chodím k ní, jinak mi konečky stříhá sestra. Dřív měla svůj salon, ale pak měla nějaké problémy s kůží na rukách, tak toho musela nechat, ale stříhá u sebe doma :)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři