Rimmel London pudr 2 v 1 LASTING FINISH 25HR - recenze

pondělí, března 02, 2015

Ahoj krásky,
stále hledáte produkt, díky kterému by vaše líčení vydrželo perfektní déle, než pár hodin? Pokud ano, máte nejvyšší čas připsat si na svůj MUST-HAVE list tento nový pudr od Rimmel London!


Rimmel představuje další ze svých revolucí v líčení, pudr 2 v 1 Lasting Finish 25HR. Jedná se o nový dlouhotrvající pudr, se kterým vaše líčení vydrží perfektní po celý den i noc a vaše tvářička se díky němu stane neodolatelná.

Pudr má dvě možnosti použití, a to na sucho nebo na mokro. Při suchém použití vám skvěle poslouží jako klasický pudr, kterým zafixujete své líčení. S druhou variantou se z něj stává tekutý produkt, který nabízí lehké až střední krytí a tím pádem je snadnější si vykouzlit svůj profi look.

Jeho složení je voděodolné a tak odolá dešti a poradí si i se slunečním svitem.



Pudr si mě získal svým krásným balením. Červené metalické balení na mě působí docela královsky, takže pro Rimmel tak typickou korunku jen podtrhuje. Víčko je zároveň i průhledné, takže můžete vidět, jaký odstín se v balení skrývá. 

Po otevření víčka na vás vykoukne krásně uhlazený a sametový pudr. Kdyby se mi do rukou pudr nedostal vzhůru nohama, na tuto skutečnost bych asi nepřišla :D Ale po odklopení pudru se pod ním nachází kompaktní houbička pro nanášení a praktické zrcátko.  



Houbička se mi velmi líbí. Je hezky tvarovaná, dostatečně silná, takže se vám při několikátém použití nerozpadne přímo v ruce a na obličeji je velmi příjemná. 

Můj odstín pudru se nazývá 002 Soft Beige a velmi mi sedí. Stejný název má i odstín mého oblíbeného Matte make-upu, také od Rimmel, takže spokojenost. 



Vyzkoušela jsem obě dvě možnosti, jak ho použít, ale více mi vyhovuje nanášení za sucha. Když jsem na pudr vzala mokrou houbičku, tak na tváři byl sice skvělý, tmavší místa na pleti mi schoval, pleť sjednotil, ale místa, která jsou po různých nedokonalostech stále sušší, mi vysušil ještě více a tím pádem mi je i zvýraznil, takže z míst se mi začaly odlupovat šupinky suché kůže.  Takže mokrou variantu si nechám na období, až pleť budu mít 100% v pořádku.

Na makeupu vypadá pudr vážně skvěle! Líčení krásně podtrhne a pleť s ním vypadá moc hezky. Na obličeji mi při nanášení nedělal žádné fleky/mapy/skvrny a ani neucpával póry.

Já jsem s ním moc spokojená a jsem za něj ráda, protože na nějaký čas mi nahradí mého oblíbence - pudr Stay Matte. Je dermatologicky testován a váš může být od 199,-.

Zaujal vás tento pudr? Jaké pudry používáte nejraději? Budu se těšit na vaše komentáře ;)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Vyzerá zaujímavo a už dlhšie som chcela vyskúšať nový púder. Určite sa na neho pozriem :))

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá skvěle a musím říct, to balení je podařené. Misím jej rozhodně vyzkoušet :)

    Giveaway: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi ta barva strašně líbí:)) doufám, že mi sedne nějaký odstín..chtěla bych ho vyzkoušet:))

    OdpovědětVymazat
  4. Vypada lakave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle pudr mám moc ráda! Opravdu mi vydrží celý den :) pecka! Moc ráda se k němu vracím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři