Rimmel London Extra 3D řasenka - recenze

středa, března 04, 2015

Ahoj krásky,
tak jak se vám vydařil vstup do nového týdne? Musím říct, že mě naprosto báječně a dostává se ke mě jedna dobrá zpráva za druhou. Včerejší test z matematiky toho nebyl výjimkou a utržila jsem krásné dvě dvojky (pro mě obrovský úspěch na to, že jsem s matematikou nebyla nikdy kamarádka). Takže mám radost.

Mám tu pro vás další recenzi, ve které se podíváme na řasenku od Rimmel London - Extra 3D Lash.


Hlavními benefity této řasenky má být neuvěřitelný objem, výrazný pohled a oddělené řasy bez žmolků. Obsahuje i posilující složení, které napomáhá tomu, aby řasy vypadaly silnější a delší. Řasy budou oddělené, vytvarované, nadzvednuté a viditelně objemnější. 

Balení řasenky je černé a má podlouhlý úzký tvar, který je pro Rimmel řasenky velmi typický. Na obalu je polep s černo-žluto-šedou vlajkou Union Jack. Jen jsem zrovna obdržela kus, na kterém je polep nalepený špatně, takže Na zadní straně řasenky můžete vidět i vámi vybraný odstín, ten můj je 003 Extreme Black

Kartáček řasenky se skládá ze dvou částí. Plochá část dodává řasám objem a zaoblená část má za úkol řasy rozčesat a oddělit.


Nikde jsem se nedočetla, že by tato řasenka měla řasy prodlužovat, její benefity jsou směřovány hlavně na objem. Musím říct, že toho jsem u sebe příliš nezaznamenala. Řasenka mi řasy krásně prodloužila, a jelikož si potrpím raději na délku, než na objem, byla jsem spokojená.

Řasenka se nanáší hezky, kartáček je pružný a manipuluje se mi s ním dobře. Pokud jde o objem, s tím je to trošku horší. Řasenka mi řasy hodně lepila k sobě a místo rozčesaných řas mi z nich udělala ostny, ale na druhou stranu při nošení drží, nedrolí se a nestéká. Nevím, jestli je to jen tím, že je nová a hodně mokrá, uvidím, zkusím to s ní ještě do budoucna  a třeba mě mile překvapí. Většinou mi připadá, že mi řasenky, které mám už delší dobu, udělají lepší řasy, než ty úplně nové. Máte to taky tak?


Řasenku seženete od 99,-.

Co na řasenku říkáte? Máte s ní zkušenosti? Určitě mi dejte vědět ;)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Ja s ňou mám len dobré skusenosti :)

    SSLEK

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenka je krásná ♥ pujdu si ju koupit

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, jestli můžu doporučit opravdu skvělou řasenku, tak je to tato od Lancomu: http://eshop.marionnaud.cz/lancome-hypnose-noir-01-rasenka.html ta za tu investici opravdu stojí!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes jsem si právě pořídila 2 řasenky od Rimmel, tuto 3D extra Lash a Extra Super Lash, budu testovat, vypadají velmi dobře. Hned jsem se s nimi nalíčila a překvapilo mne, jak byly řasy prodloužené, bez žmoleček, ale to se teprve uvidí ....

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři