HELLO MARCH

neděle, března 01, 2015

Ahoj krásni,
také vám přišlo, že únor hrozně rychle utekl? Mě tedy ano! Ani jsem se nenadála a v kalendáři už na mě koukal list s dnešním datem a z února se náhle stal březen.


Musím ale říct, že únor pro mě byl velmi vydařeným měsícem. Získala jsem novou práci a navázala jsem několik skvělých spoluprací, díky kterým, alespoň doufám, posunu blog opět o úroveň výš. Jediné, co mi můj blažený pocit kazilo, byla chřipka, která prošla celou naší rodinou a na několik dnů mě nasměrovala do postele. Teď už je mi o hodně lépe, takže se naplno můžu věnovat blogu, vytváření různých líčení, psaní článků pro Krásnou atd.

Uvidím, co dalšího a nového mi tento měsíc přinese. Pokud jde o blog, chtěla bych přidávám o hodně víc ukázek líčení, protože se tu v posledních dnech objevovaly jen samé recenze, tak ať to trochu obměním. Na dnešní den jsem si naplánovala úklid, takže mám o zábavu postaráno. Hodlám vytřídit šatník, utřít prach, převléct peřiny, vysát, umýt země a odpoledne mě čekají jedny gelové nehtíky, které hodlám slečně vyladit v jarních barvičkách, takže snad se jí můj nápad bude líbit a něco společně vymyslíme (jejím požadavkem je mint + světle růžový gel).

Mějte se krásně a přeji ten nejlepší vstup do nového měsíce!
Vaše A.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. tak držím palce nech sa ti vo všetkom darí! :)

    pokiaľ maš záujem budem veľmi rada ak sa zapojíš do mojej giveawey o dva narhdelniky Giveaway!!!!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři