FRIDAY

pátek, března 06, 2015

Ahoj krásky,
konečně tu máme pátek a pro většinu z nás i zasloužený víkend. Co máte v plánu? Já plánuji se pořádně vyspat a načerpat nové síly, protože jsem celý týden ponocovala a chodila jsem spát nejdříve ve 4 ráno. Když jsem zrovna nedělala nějaké přípravy do školy, tak jsem vytvářela recenze a články na blog a teď bych ten režim potřebovala vrátit opět do normálu, protože mě toho v následujících týdnech bude čekat poměrně dost.

Skrz školu si musím udělat povinnou praxi. Studuji pedagogiku a mám hned několik možností, kde praxe absolvovat. Jsou to např. různé zvláštní školy, školky, základní školy nebo jakákoliv střední (už se vidím před třídou plnou maturantů, já, stošedesáticentimetrovej trpaslik, to víš že jo...), ale nakonec jsem se rozhodla pro základní školu, kam chodí moje sestra. Čeká mě absolvování 40 hodin, takže jsem zvědavá, jak vše bude probíhat a co se bude dít.


Líbí se vám muffinek? Přesně tucet takových jsem ve středu pekla pro svého dědečka (pouze s čokoládovým krémem, tyto růžové padly za vlast u nás doma). Nemá svátek ani narozeniny, prostě jen tak, čistě z lásky a za to, co vše pro mě udělal a dělá. Ráda peču různé zdravé varianty koláčů, dortíků, cheesecaků, sušenek atd. a ještě víc, než pro sebe, peču pro ostatní. Tohle sice není nejzdravější varianta, ale ke kvalitní kávě, kterou si dědeček tak rád vaří, se budou určitě skvěle hodit!

Když jsem měla víc času, zkoušela jsem vytvořit nějaké to líčení a kromě líčení ladící s jarem jsem se pustila i do něčeho "crazy", takže se vám o mém tvoření v jednom z následujících článků určitě zmíním.

Dnes ráno mi u dveří zazvonil kurýr, který mi dovezl další skvělé výrobky od Rimmel London. Recenze a ukázky produktů přímo v akci vás rozhodně neminou ;) Nádherná dárková taška mi udělala velkou radost a ta se zdvojnásobila, když jsem uvnitř našla i kytičku určenou jako pozornost k MDŽ.

Na poslední fotce jsou moje aktuální třpytivé nehty. Příště už se konečně vrhnu na nějaký jarní nail design, slibuju!

Poslední dobou se tu objevuje pouze dekorativní kosmetika, takže jsem si řekla, že by to chtělo nějaký článek, který by se zaměřoval třeba na vlasy, o těch jsem tu nepsala docela dlouho. Takže takové malé navnadění na články do budoucna :)

Všem vám přeji krásný víkend a v pondělí zase ahoj!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Krásné fotky, ty nehty jsou skvělé, moc se mi líbí třpytivé věcičky!!! Jinač muffinky musely chutnat skvěle a i vypadají jak od cukrářky, šikulka :-* A potěšeníčko od Rimmelu je krásné ♥ těším se na recenze.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi šikovná, mě se hrozně líbí všelijaké tyhle dortíky a tak ale nějak nemám odvahu si na ně troufnout. Ten lak je přenádherný!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné fotky! S tím muffinkem si mě inspirovala. Je to od tebe hezké a asi taky dědovi něco upeču :) Na recenze od Rimmelu se těším :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři