Dermacol ONE COAT Extreme Coverage + Essence effect nail polish (glitter jewels)

čtvrtek, března 05, 2015

Ahoj krásky,
dnešní článek bude velmi rychlý. Chtěla bych vám v něm ukázat dva laky, které mi momentálně zdobí moje nehty.

Tím prvním je růžový lak od Dermacolu, konkrétně One Coat Extreme Coverage, na který jste si mohly přečíst moji recenzi na webu Krásná.cz (recenze ZDE). Tento fešák si jako označení odstínu nese číslo 109 a pokaždé, když "dostanu chuť" na růžovou, vyhrává právě tento lak.


A protože mi moje podvědomí říkalo, že pokud se mi lak nějak poničí, nebo si ho (opět) při čistění koupelny nechám rozežrat savem (aneb když je vám zatěžko si vzít rukavice), nebude se mi chtít nehty odlakovat a dělat nové, rozhodla jsem se přes něj dát ještě jednu vrstvu. O tu se postaral glittrový efektový lak na nehty od Essence v odstínu 03 glitz & glam. Z této třpytivé řady mám doma ještě jeden lak, tak je možné, že  právě s ním budou moje následující nehty.

Díky třpytkám mám dnešním dnem lak na nehtech přesně 14 dní a kromě viditelných odrostů a pár uštípnutých míst v okolí nehtového lůžka, jsou nehty jako nové. Poslední dobou nějak nemám na nehty čas (a vlastně ani náladu na nich něco tvořit), takže to řeším takto. Nechci si na ně dávat gel, gel lak nebo cokoliv tomu podobného, hezky mi povyrostly a tak se mi je nechce ničit a zkracovat.

Každopádně, mám namyšlených několik nail designů na jaro, o které vás rozhodně neošidím ;) Jen nevím, kdy se k ním dostanu.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři