Dermacol AROMA RITUAL body scrub & body cream (vodní meloun) - recenze

čtvrtek, března 26, 2015

Ahoj krásky,
po x recenzích na dekorativní kosmetiku se dnes zaměřím opět na tu pečující a tělovou. Řeč bude o naprosto úžasných voňavých věcičkách od Dermacolu. 


Tou první je Body Scrub (cukrový tělový peeling) z řady Aroma Ritual s vůní vodního melounu. Dermacol mi nemohl vybrat lépe (i když uvažuji nad tím, že si pořídím i belgickou čokoládu s pomerančem, protože jestli je vůně stejná jako u sprchového gelu, tak scrub musí být hotová slast). 

Od klasických peelingů s různými drobnými kuličkami, perličkami a vším možným se liší tak, že jeho konzistence je velmi hustá, hrubá a připomíná krystalový cukr. Díky tomu scrub poslouží stejným způsobem jako peeling a za sebe říkám, že možná i lépe. 

Scrub je schován v plastovém balení s víčkem, na kterém můžete vidět další voňavá provedení, které si můžete pořídit. Musím říct, že mě lákají skutečně všechny. Tyto varianty jsem měla doma jako sprchové gely a i když je každá vůně jiná, vždycky v ní bylo něco, co jsem si zamilovala. 


Samotný scrub má docela výraznou červenou barvu, která by se klidně mohla podobat dužině šťavnatého zralého melounu. Vůně je neodolatelná a kdyby se scrub dal jíst, už dávno bych do něj zabořila lžíci :D I když jsem si myslela, že bude scrub lepit jako blázen, tak ne. 

Kvůli jeho hrubé konzistenci jsem se obávala, aby scrub pokožku příliš nepodráždil, ovšem opak byl pravdou. Sprchování s ním je skutečný požitek! Používám ho tak 1 - 2 x do týdne (trošku si ho i šetřím :D) a s pokožkou dělá divy. 

Skutečně cítím, že je pokožka o hodně jemnější, než byla před jeh použitím a co víc, nádherně ji provoní a oproti sprchovým gelům vůni cítím ještě nějakou chvíli po osprchování


Jsem za něj moc ráda, protože už nějakou chvíli jsem uvažovala o výrobě vlastního domácího scrubu, takže pokud vás moje recenze zaujala či nalákala, rozhodně se jeho pořízení nebojte! Nebudete litovat ;) 200g scrubu seženete od 149,-

Tím druhým výrobkem je Body Cream ze stejné řady, tedy Aroma Ritual, s vůní (jak jinak) než vodního melounu. 

Tento krém je skutečně krém. Žádné tělové mléko ani nic podobného, co teče neuvěřitelnou rychlostí a vy byste potřebovali ještě jeden pár rukou, aby jste stíhali vše roztírat. Je to pořádně hustý a krémový krém. Vaši pokožku by měl zvláčnit, zjemnit, provonět a díky své smyslné vůnipovzbudit i mysl. Melounový extrakt má zároveň pokožku hydratovat a regenerovat. 


Balení je hodně podobné balení scrubu, alespoň designově. Pokud jde o provedení tak je o něco vyšší a ukrývá se v něm 300ml krému. Jak můžete vidět na fotografii, konzistence je vážně hodně krémová a mě vyhovuje naprosto maximálně! Díky extraktu z vodního melounu má světle růžovou barvu a jeho vůně je téměř identická s vůní scrubu

Pokožku vážně báječně hydratuje a provoní a pokud ho na sebe natřete po použití srcubu, budete v sedmém nebi :) Přiznám se, že natírání různými tělovými krémy a mléky docela zanedbávám, ale od té doby, co mám tyto dva pomocníky, jsem se polepšila. 

300 ml krému seženete od 199,- a vybírat můžete např. mezi belgickou čokoládou, tibetským jasmínem, sicilskou pistácií nebo hrozny s limetkou

Máte s těmito výrobky zkušenost? Jaké voňavé provedení by vás lákalo nejvíce?
Budu se těšit na vaše komentáře ;) 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Mně se stačí jen podívat na tu barvičku a nejraději bych se do toho zakousla, haha :D musí vonět úžasně! Dají se sehnat normálně v drogérii? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach ta barva!!! Ta je vážně skvélá:)) musím ho očichat:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten peeling se mi libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. mám skusenost s peelingom a je doslova perfektný. Strašne sa mi zapáčil.

    OdpovědětVymazat
  5. Na ten scrub si brousím zuby :) hrozně mě láká, ale teď mám doma dva od Avonu tak je nejdříve spotřebuji ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Po tom peelingu taky pokukuju už nějaký ten pátek, ten musím rozhodně zkusit :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Ta barva mě úplně dostala. Určitě budu chtít vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Peeling mě velmi láká, zatím jsem si ho normálně nikde nevšimla ale v Palladiu ho určitě maji. Vůni bych zvolila Jahodový.

    OdpovědětVymazat
  9. Scrub mě láká, moc ráda bych vyzkoušela jahodu s rebarborou <3
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  10. Ten krém mám a jsem s ním spokojená! :)
    Na peeling jsem už dlouho koukala :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři