Colourfest laky na nehty od Rity Ory - recenze

úterý, března 24, 2015

Ahoj krásky,
po krátké odmlce, za kterou může příprava do školy a moje povinná praxe na základní škole, k vám opět přicházím s jednou z mnoha recenzí. Dnes se zaměřím na naše drápky a dám vám tip na několik super laků!


Hned na první fotce můžete vidět fotku mých současných nehtů, které jsem si vytvořila díky novým lakům na nehty od Rimmel London, které jsou z řady Colourfest, která je inspirovaná Ritou Orou a festivalovou hudební scénou. Je to zároveň i vylepšená řada rychleschnoucích laků na nehty 60 Seconds Super Shine, která v sobě ukrývá i barevnou technologii 3 v 1, díky které získáte ultra lesklou barvu zaschlou v rekordním čase.

Tyto laky vás zaujmou už samotným designem. Nachází se v klasické skleněné lahvičce, ovšem tentokrát balení ozvláštnily květiny, které mají střed zabarvený právě podle odstínu laku, který se v lahvičce nachází. Pod květinami (údajně by se mělo jednat o bílé sedmikrásky) se nachází i jméno Rity.


Aplikátor, tedy štěteček, je poměrně širší, ale pracuje se mi s nim skvěle. Tento typ štětečků byste našli i u dalších laků od Rimmel London a to konkrétně u řady Salon Pro by Kate. Je lépe nanášet lak v tenčí vrstvě a pro perfektní krytí bych doporučila nanést na nehet vrstvy dvě. Pokud jde o schnutí.. Nepočítala jsem, jestli je lak suchý na 100% do 60 sekund, schne rychleji, ale pro úplně zaschnutí bez nechtěných otisků všeho, čeho se dotknete, bych si na lakování udělala čas a nehty nechala zaschnout rozhodně déle.

Laky najdete v několika pastelových neb zářivých barvách:



Pokud používáte nějakou podkladový lak nebo výživu na nehty, mám tu pro vás další typ na jednu super věcičku - NAIL NURSE Nail Base & Top Coat 5 v 1 od Rimmel London. Jedná se o univerzální péči na nehty, která má nehty vyživit, hydratovat, zpevnit, vyhladit, zpevnit a lze ho použít jak jako podkladový tak jako vrchní lak. Tak jsem ho použila i já - jak na podklad na jako top coat. Na některé nehty jsem s ním i přilepila stříbrné ozdoby a zatím mi vše drží jak přibité a lak se mi vůbec neodchlipuje.


Tyto laky jsem si vážně oblíbila a hned po tomto nail designu s nimi plánuji další. Líbí se mi, že i při použité péče 5 v 1 mi vydrží skutečně dlouho a pořád skvěle vypadají! Na trhnu je můžete najít od března 2015 a k dostání jsou od 59,-.

Máte s nimi zkušenost? Který odstín by se vám líbil?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tak ta výrazná růžová vypadá nádherně :) celkově je design lahviček velice vydařený :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je nadherny odstin..
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Kolekce se rozhodně povedla, moc se mi tyhle odstíny líbí a určitě si nějaký pořídím a stejně tak tu péči, něco takového právě hledám, tak to snad bude fungovat :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři