19. 03. 2015

čtvrtek, března 19, 2015

Ahoj krásky,
jak se máte? Dnes přicházím s pouhým "zápisem do deníku", protože mám tak nějak potřebu ze sebe dostat pár věcí. Ne že by mě něco trápilo. Posledních pár dnů je mi vážně skvěle, ale prostě..

Vzpomínáte si, jak jsem se tu zmiňovala o své povinné praxi ve škole? Tak ta mě momentálně vysává úplně maximálně. Pendluju mezi třídami od prvního ročníku až po devítku. Nedá se říct, že bych děti neměla ráda, ale v těch třídách je jich na mě prostě moc a já po všech vyučovacích hodinách mám hlavu jak pátrací balon :D Nejsem si na 100% jistá, jestli školství bude pro mě. Práce s lidmi mě nesmírně baví, ale ukočírovat ta "stáda divé zvěře" je skutečně něco. Asi největší zážitek mám zatím z prvního ročníku, kdy děti v rámci projektu "Ovoce do škol" dostávají na svačiny buď ovoce nebo výjimečně i zeleninu. Při mé návštěvě dostali zrovna obrovské zelené lusky. Jeden žáček je vzal, vyběhl s nimi na chodbu a zakřičel:,,Ty vole, to jsou lusky jako praseeeee!!" :D

Odreagovávání pak nacházím v psaní článků sem na blog nebo do redakce. Poslední dobou píšu jen samé recenze, ale chtěla bych mezi ně "nacpat" i několik ukázek líčení nebo nail designů. Ukáže se tu i pár rozhovorů, na které se budete moci skutečně těšit!

Když v hodinách píšu zápis o jednotlivém předmětu, který je součástí mojí praxe, čas od času mi v hlavě naskočí různá slova, rýmy, básničky, nevím, říkejte tomu jak chcete. Jako malé mi v hodinách češtiny nedělalo problém složit během několika minut delší básničku, zatím co se moji spolužáci trápili s první slokou. Tenhle "stav" jsem naposledy měla někdy minulý rok v září a možná bych si ty všechny myšlenky měla začít psát :D i když jsem si jistá, že druhý Mácha ze mě rozhodně nebude.

Víkend máme za dveřmi, co plánujete? Já plánuji pořádný relax, ale nějaká ta povinnost ve formě dělání gelových nehtů mě nemine a v neděli mě čeká narozeninová oslava našeho nejmladšího člena rodiny, takže se moc těším!

Všem přeji krásný víkend!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Mas muj obdiv, ze to tam vydrzis. Mne by jeden den polozil.

    OdpovědětVymazat
  2. není na tom nic těžkého.... jen musíš získat respekt, ale přirozenej... pak už se s nimi dá vyjít ;) ale druhej stupeň je prostě lepší, aspoň tak neječí =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři