10 Facts About Me

neděle, března 29, 2015

Ahoj krásky,
už pár týdnů si říkám, že všechen čas o víkendu si nechám pro sebe - udělám si na sebe čas, nahodím nějakou tu dívčí zkrášlovací proceduru typu maska atd, setkám se se svými přáteli a známými, omrknu ihaháčky (koně) a veškeré starosti a povinnosti si nechám na někdy jindy.


Proto je i dnešní článek poměrně odlehčený a vy se v něm můžete dozvědět pár faktů o mě :) 

1. Téměř pořád se mračím. Není to kvůli tomu, že bych byla naštvaná na celý svět, ale většinou přemýšlím a dumám nad něčím tak hluboko, že se prostě netvářím zrovna přívětivě :D "díky" tomuto mě má spousta lidí za arogantní a namyšlenou.

2. Mám víc přátel mezi kluky. I když si, paradoxně, píšu blog zaměřený na kosmetiku, nedokázala bych prosedět hodiny s kamarádkou u kafíčka a řešit problematiku odlouplého laku na nehty a odstínově nepadnoucí make-up. Raději se zasměju, klidně i sama sobě, proberu s nimi jejich auta, motorky, ale zkrátka jsou mi kamarádi bližší a fandím jim (feministka ze mě nejspíš nikdy nebude).

3. Kdysi jsme měli psa, který nás po 13ti letech opustil kvůli zákeřné nemoci. Když bych si měla pořídit nového, rozhodně by to nebyla žádná "kabelková verze" pejska. Líbí se mi dogy, vlkodav, pitbull nebo rottweiler.

4. Měla jsem hodně velký problém s věkem, tedy pokud šlo o výběr mého partnera. Nesnesla jsem pocit, že by byl klidně o pár týdnů mladší než já, ovšem po jedné zkušenosti, kdy jsem se přesvědčila, že i ve třiceti můžete mít iq houpacího koně a nevědět, co chcete, věk absolutně neřeším a klidně si začnu s někým, kdo je např. o dva roky mladší.

5. Moje veškeré starosti, chmury, žal a utrpení léčí hudba.  Když mi bylo nejhůř, dala jsem si sluchátka do uší, pustila písničky a v hlavě si překládala jejich text a hledala jsem v nich spojitost + jejich význam. Poslední dobou je mi sice skvěle a jsem šťastná, ale iPod jsem vyměnila za piáno a písničky se učím hrát sama. Mezi mé oblíbené patří např. Hurt od Ch. Aguilery, Take A Bow od Rihanny, Apologize od One Republic nebo Incomplete od Backstreet Boys.

6. Miluju řízení! Auto je jedno z dalších míst, kde se parádně odreaguji. Snažím se dodržovat všechna pravidla silničního provozu, ale přiznám se, že občas mi ta noha na plyn šlápne o něco víc. Každopádně se snažím za volantem myslet i za ty druhé řidiče, protože nikdy nevíte, jaký blbec to do vás může napálit.

7. Mám ráda dechovky. Podle mě je umět tancovat valčík nebo polku základ a jelikož je můj dědeček celoživotní muzikant a posledních několik let i mistr zvuku (zvukař), často se dostanu na akce, kde zvučí jednu parádní kapelu! V ní jsou poměrně mladí muzikanti, takže si vždycky užijeme spoustu legrace a večery pak stojí za to :)

8. Jsem narozená ve znamení Vah a jeho charakteristika na mě sedí snad do posledního písmenka.

9. Moje o sedm let mladší sestra je vyšší jak já a na různých akcích chtějí občanku jen po mě - po ní ne.

10. Když jsem šťastná a mám dobrou náladu (poslední dobou pořád :D), zpívám si a úplně všude. V duchu když jsem někde mezi lidmi, pobroukávám si doma a pořádné grády tomu dám ve sprše :D Sestra ze mě šílí, ale kdyby se mi nějakým zázrakem povedlo vyzpívat výšky, jako kdysi před zákrokem, byla bych nejšťastnější na světě. Moje oblíbené jsou třeba She will be love (Maroon 5), The Reason (Hoobastank), Rehab (Rihanna), What Goeas Around Comes Around (Justin Timberlake), Shes like the wind (Patrick Swayze) a takhle bych mohla pokračovat ještě hodně dlouho ;)

To by pro dnešek stačilo ;) Přeji vám všem krásný zbytek nedělního večera!
Vaše A.


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Krásný tag, s tou hudbou i naštvaným výrazem to máme hodně podobně. A vlastně i s těmi kamarády kluky. Na blogu řeším sice prkotinky, ale v běžném provozu se spíše zasměju než abych řešila co, kde, jak a proč. Nemám ráda drby, tak asi proto mám radši kluky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní tag. To mi poměrně vadí, že si lidi myslí, že je někdo namyšlený jen třeba z fotek nebo z letmého pohledu. To jsou ti, kteří tě ale vůbec neznají. Někdo takový by nepsal tak prima lidský blog---můj oblíbený! Váhy je mé oblíbené znamení, mám jich kolem sebe nejvíc :-)

    OdpovědětVymazat
  3. to s tou hudbou, moje řeč :3 to je to, co mi pomůže kdykoliv a s čímkoliv :-)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři