09. 03. 2015

pondělí, března 09, 2015

Ahoj krásky,
tak jaký jste měli víkend? Hned na začátek se chci zmínit o tom, že tento článek je přednastavený. Momentálně nejspíš sedím se svoji mámou v autě a řítíme se do víru "velkoměsta" nakoupit potřebné věci (při tour po obchoďácíh možná i nějaké nepotřebné), vyřídit vše, co máme v plánu a v jednu hodinu odpoledne asi budu zralá na prášky. Proč? Dočtete se dál..

Nejdříve tak ve zkratce shrnu můj víkend. Hlavním úkolem bylo načerpání nových sil na nadcházející týden (splněno). Měla jsem na všechno spoustu času, nachlazení mě nadobro opustilo a dostatečný spánek mi dobil baterky.

Čas jsem si našla i na blbnutí s efektovým voskem, ze kterého vznikla, jak můžete vidět na obrázku, naříznutá pusa "od ucha k uchu". Přiznám se, že jsem tento makeup docela odbyla, protože se u nás ten den dveře netrhly, pořád po mě někdo něco chtěl a taky mi došla umělá krev, takže jsem jako náhražku použila malinové potravinářské barvivo, které ovšem do krve mělo daleko. Co už, příště to ještě vypiluju.

V sobotu jsem objela všechny babičky a s mámou jsme jim udělaly jarní úklid, tedy hlavně jsme umyly okna, vypraly záclony se závěsy a následně jsme je i pověsily. To byl můj úkol, při kterém mi solidně luplo v zádech, (ono když nemáte žádný žebřík nebo stoličku - a ze židle nedosáhnete :D - musíte všechno věšet z parapetu) jak jsem se pěkně prohnula a teď mě při každém kroku tzv. píchá v kříži :D Je to hnus, doufám, že mě to brzy pustí, ale hřeje mě ten pocit, že babičky zas po roce uvidí z okna ven.

Jak jste oslavily MDŽ? Slavíte tento svátek vůbec nějak? My každoročně od dědečka dostáváme růži, ale tentokrát to vyřešil jinak. Každá z nás (manželka, dcery a vnučky) jsme dostaly tabulku kvalitní hořké čokolády s 86% kakaa (kašlu na tebe, alergie, zítra ráno jde čtvereček do kaše).

Konečně se dostávám k tomu, na co jsem vás nalákala na začátku. Jde o stříhání. Jo, asi po 5 letech jdu nedobrovolně ke kadeřnici (nepočítám návštěvu kadeřnice při odbarvování na blond, řeč je o stříhání). Po blond se moje vlasy stále dávají do kupy a protože mi většina "mrtvých" vlasů odpadala, ve vlasech mi tak vznikly, ne zrovna nejrovnější, dvě délky, kterým je potřeba dát nějaký střih a tvar. Mám dvě varianty. Buď zarovnám vrchní délku a následně i tu spodní, nebo seberu veškerou odvahu, kterou mám, a nechám si střihnout něco ve stylu, který právě můžete vidět na obrázku s Rihannou. I když nevím, na něco podobného mám poměrně krátké předky vlasů, takže snad něco vymyslíme. Bylo mi řečeno, že na mě kadeřnice bude potřebovat hodinu a půl (když jsem to slyšela, tak mi vyjeli oči jak šněkovi) a má v plánu na mě vzít jakousi tavící břitvu. Zítra, v 13:00, povinně na Angelinu myslet a držet palečky, abych neodcházela plešatá :D Na druhou stranu jsem i ráda, že se zbavím zas nějakého kousku špatných vlasů. Vždyť to doroste ;)

Pro dnešek je to nejspíš vše! Ať se vám vstup do nového týdne vydaří!
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Účes Rihanny se mi moc líbí a tobě jistě bude slušet, protože máš tak krásný obličej a nádherné plné rty. Už se těším na výsledek a budu držet pěsti!

    Jo a taky jsem zvědavá na ty úúúlovky z dneška.

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím,že ti účes bude slušet :-) držim palce.Já vždy, když jdu od jakékoliv kadeřnice tak nikdy nejsem úplně spokojená :-D a teď stále tápu a nevím jakou barvu zvolit. Jdu ke kadeřnici s tím,že chci světlejší a nakonec nevim proč,ale vždy si nechám dát tu tmavší barvu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuli Luci ;) Mě se něco takového stalo nedávno :D Z vlasů jsem stáhla černou s tím, že se budu posupně vracet ke své původní hnědé, a po třech dnech jsem byla opět načerno :D

      Vymazat
  3. Tuhle RiRi jsem měla taky střihlou a nikdy více... Dodnes na té jedné straně mám neustále podrůstky a ta strana pomaleji roste... Ale já jsem z tohohle šla ješte do toho krátkýho účesu, co má v take a bow a pak jsem to celý stáhla na blond a dala na červeno... Díky bohu, že je to po 4 letech pryč a konečně mám dlouhé vlasy... Udělat to znovu? Nikdy! Ale je to na tobě ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem se nakonec rozhodla jinak a jak to tak čtu, asi jsem udělala dobře :) ;)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři