Spotřebováno ◄LEDEN►

čtvrtek, února 05, 2015

Ahoj krásky,
první měsíc v novém roce je za námi a společně s ním jsem se rozloučila i s několika spotřebovanými výrobky. A co dosáhlo dna tentokrát?


Dermacol SELF TAN samoopalovací tělové mléko
Upřímně vám říkám, že s lepším samoopalovákem jsem se doposud nesetkala. S tímhle mlékem jsem se natírala asi 5 dní po sobě a podařilo se mi dosáhnou rovnoměrného a čokoládového opálení. Vážně jsem vypadala, jak kdybych se právě vrátila z dovolené a celé dny nedělala nic jiného, než si jen válela šunky na pláži. Spotřebovala jsem ho tak rychle, že jsem ani nestihla napsat recenzi, ale možná, že bych v počítači našla nějaké fotky (především sebe), aby jste viděli opálení samotné. Hodlám si ho v nejbližší době znovu pořídit, protože se chystám na několik plesů a nerada bych tam působila jako dcera ředitele Vápenky :D

Lybar nalévací lak na vlasy - silně tužící
S tímhle lakem mám skvělé zkušenosti! Používám ho jak na sebe tak na slečny, které jezdím česat na různé příležitosti a nemůžu si stěžovat. Krásně tuží, ale co víc, zároveň jde skvěle vyčesávat a druhý den po akci účes poměrně snadno rozčešete a nemusíte hned rvát hlavu pod sprchu. Po jedné ochraně před žehlením mi zůstal aplikátor s rozprašovačem, takže do něj lak pokaždé doleji a následně nějaký čas používám :)

NIVEA Pearl&Beauty krémový sprchový gel
Sprchové gely krémového původu mám moc ráda a tohle je jeden z těch, který jsem doma měla už několikrát! Jak jsem řekla, ta konzistence je mi velmi příjemná a vůni taky (výtažky z perel a čajové růže, mmmm). 

Head&Shoulders Total Care šampon
Šampony od Head&Shoulders mi na vyzkoušení byly poslány dva. Jeden byl 2v1 (nebo možná dokonce 3, teď si nejsem úplně jistá) a tohle je klasický šampon proti lupům. Odvařená jsem z něj opět nebyla a to asi proto, že se pro mé vlasy bez lupů nehodí a mým posláním bylo ho jen vypotřebovat. Tak se i stalo :) 


Syoss VOLUME LIFT - sprej pro objem vlasů
No, sprej, on je to spíš gel, který si na vlasy nanesete po mytí a následně vyfoukáte. Řeknu vám, že tyto přípravky jsem doma měla dva a dlouho mi tu ležely netknuté, ale teď bez nich nedám ani ránu. Normálně vlasy nechávám volně uschnout, ale když se někam chystám nebo jsem nucena po fénu sáhnout, bez nanesení této kůry je nefoukám. Hrozně se mi líbí ta vůně! Jedno balení už to má za sebou a teď se pracuje na druhém :)

Balea balzám na rty Sweet Lady
Čím si to u mě Balea pohnojila? Tím, že z trhu vyřadila můj milovaný balzám na rty Mandeltraum (jo, pořád to bolí :( ) a místo něj přišla s tímto nápadem zkombinovat jablko a skořici. Ze začátku jsem mu docela přicházela na chuť, ovšem při častějším používání jsem se už modlila, aby byl balzám rychle pryč a já mohla pořídit nějaký nový. K srdci mi příliš nepřirostl.

Balea Best Age Elixier 
Na tento vlasový elixír jsem slyšela pět samé ódy a tak jsem si ho taky pořídila. Nemyslím si, že bych ho doma měla příliš dlouho na to, aby se po jeho otevření hned zkazil, ale před úplným vyprázdněním tubičky mi začal šíleně smrdět. Takže děkuji, ale nový už pořizovat nebudu a raději vyzkouším jinou alternativu. Lákají mě repair olejíčky (taky Balea). 


KISS MY FACE antistresový sprchový gel
Když jsem si přečetla to slovo "antistresový", řekla jsem si, že jestli ten gel bude fungovat, potřebovala bych ho rovnou kýbl a ne jen maličký vzorek :D Názor jsem ale změnila po prvním použití. Setkali jste se někdy s Domestosem? Jo, tak přesně takhle SMRDÍ i tenhle sprcháč. Když jsem ho na sebe nalila tak mě hned napadlo, jestli si do té tubičky máma neodlila nějaký čistič, protože to byla vážně síla. Takže za mě NE, NE a ještě jednou NE!

Playboy vůně PLAY IT ROCK
Jsem ráda, že se mi konečně daří spotřebovávat i parfémy. Tolik nových vůní bych chtěla vyzkoušet, ale do té doby, než zlikviduji ty, co mám doma, si prostě nové pořizovat nemůžu (můžu, ale nechci, vlastně chci, ale nemůžu :D sakra!). Na téhle vůni se mi líbila ta kombinace ovoce a koření, která by skutečně skvěle podtrhla kdejaký rebelský look!


Devět produktů za jeden měsíc. To není zas tak špatné, ovšem teď bych byla ráda, kdyby mi ubylo pár věcí z kufru s dekorativní kosmetikou, tak snad se mi to podaří, protože nový a větší kufr se mi kupovat vážně nechce :D

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Playboy vune miluji.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. To samoopalovací mléko od Dermacolu mám také a máš pravdu, je fantastické!!! :) Jinak musím zkusit ten sprchový gel od Nivei :)

    Rise and shine sleepy heads!!!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři