Rimmel London KEEP CALM AND PARTY balzám na rty - recenze

sobota, února 28, 2015

Ahoj krásky,
trápí vás suché a popraskané rty? Mám pro vás jeden typ, díky kterému už pro vás brzy bude tento problém minulostí. V dnešní recenzi bych vám chtěla ukázat novinku od Rimmel London - barevné balzámy na rty Keep Calm.


Balzámy Keep Calm jsou hydratační balzámy se svěžím barevným nádechem, které vám vytvoří šťavnaté a zářivé rty přímo k nakousnutí! Dále vaším rtů nabízí výživu, ochranu, péči a hydrataci. Jsou obohaceny o hydratační oleje, vyživující, zklidňující a zjemňující složky.

Balení balzámů vám může připomínat již tolik profláknuté Baby Lips od Maybelline nebo barevná máslíčka od Dermacol. Působí na mě velmi dobře. Jsou barevná, veselá a typicky britská. Víčka balzámů jsou průhledná s charakteristickým nápisem KEEP CALM AND.... (následuje název balzámu, který vám k srdci přirostl nejvíce). Na balení nechybí ani charakteristická Rimmel korunka. Ještě k těm víčkům, líbí se mi, že jsou průhledná a vy přes ně tak můžete vidět, jaký odstín balzámu právě držíte.


"Můj" odstín se nazývá 050 Violet Blush a na balení je označený jako Keep Calm and Party. Je to nádherná ametystová barvička a i když může na první pohled vypadat temně a děsivě, ve skutečnosti to tak vůbec není.

Balzám je k dostání ve čtyřech odstínech:
Keep Calm And Shop - čirý balzám
Keep Calm And Kiss - sladce sorbetově růžový
Keep Calm And Play - tmavě purpurový
Keep Calm And Party - ametystový

Když se tak na to dívám, nejraději bych si pořídila celou sbírku!

Co bude možná zklamáním, především pro slečny ze Slovenska, tam k dostání nebude balzám Kiss a Party. U nás je seženete pouze ve vybraných prodejnách Rossmann.

Na rtech je balzám velmi příjemný a hydratační. Konzistencí bych ho přirovnala k barevnému máslíčku, takže nanášení na rty je velmi příjemné. Pokud jde o barvy, vůbec se nemusíte bát. Nejsou to klasické rtěnky, nejsou příliš pigmentované a rtům dodají skutečně jen barevný nádech. Intenzitu barvy si určujete samy, takže pokud chcete mít rty výraznější, stačí přes rty přejet víckrát.


Každý z balzámů je jedinečný, ať už názvem nebo barevným provedením a jak jsem řekla, nejraději bych je měla doma všechny! Já jsem s ním velmi spokojená a i když jsem si myslela, že fialová na rtech bude vypadat šíleně, stal se z balzámu můj oblíbenec.

V drogeriích Rossmann je seženete za 59,-.

Máte s těmito balzámy zkušenost? Který by se vám líbil nejvíc?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Na balzámy jsem se už dívala, ale zatím jich mám doma spoustu, takže jsem žádný nebrala. Ale musím říct, že tento fialový odstín se mi dost zalíbil, tak uvidíme ;-)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tenhle odstín mě zaujal taky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Očividně ti dělá fleky na rtech a usazuje se ve vráskách, jak je vidět z fotky... To ti nevadí??? Mně by to tedy vadilo...

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásná barvička, hrozně se mi líbí i balení balzámků, ale mám jich ted tolik, že další kupovat nemůžu, škoda :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. No taky právě koukám na tu fotku, jak nerovnoměrně je rozetřen, jak se už vrství v rýhách apod. Takže podle mě i kvalitou to bude hodně srovnatelné s Babylips? Taky bych si jeden pořídit chtěla, jen ze zvědavosti, ale když to vidím, asi zvolím spíš ten bezbarvý. Balzámů mám taky hodně (abych viděla rozdíly mezi nimi) a stejně si je dávám spíš kvůli zvlhčení suchých rtů, pak použiju rtěnku nebo lesk. A říkáš, že ti rty nikdo nerentgenuje, ale na takový fleky může stát metr od tebe, což je při dialogu běžná vzdálenost. No jsem zvědavá na další recenze, tohle je první na tyto balzámky, co jsem objevila, ale čekala jsem od nich asi víc :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jen fotka, v reálu to taková katastrofa není, i když se tomu možná, dle fotky, dá těžce uvěřit. Zkusím udělat ještě pár fotek pro lepší představu.

      Vymazat
  6. V drogerce jsem se na ně koukala. Líbí se mi jejich design, ale asi bych si je nekoupila :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  7. Popravde tyhle balzamky me moc nezaujali. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají zajímavě, ale zatím jsem jim nepropadla :) Asi zůstanu u Baby Lips :)

    Giveaway - I love...Cosmetics

    OdpovědětVymazat
  9. Také jsem na ně koukala ale prozatím jsem nepodlehla, už takhle mám doma balzámů na 100 let dopředu :D

    OdpovědětVymazat
  10. Libi se mi ten ruzovy s tyrkysovym obalem. Vypadaji hezky vsechny, tak hrave.

    OdpovědětVymazat
  11. Nebudeš mi věřím, ale až donedávna jsem nevěděla, že tohle spáchal Rimmel :)

    OdpovědětVymazat
  12. ..Mám ten červený...Moc nebarví ale z neznámých důvodů mě po použití na rtech začne škrábat a dráždit v krku...Netuším, jak je to možné, třeba obsahuje něco, co mi vadí, jenže výrobce ani neuvádí, co obsahuje a tak mi to zůstává záhadou...

    OdpovědětVymazat
  13. Podobný balení jako u balzámů baby lipsy od maybelline, u love lipsů od dermakollu a u essence.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři