Pár kosmetických přírůstků

pátek, února 27, 2015

Ahoj krásky,
pokaždé, když se jdu podívat do drogerie, snažím se odolávat veškerým slevovým nástrahám a říkám si, že za a) jsem ve fázi spotřebovávání všeho, co doma mám a za b) šetřím na novou zrcadlovku. Ovšem jsou produkty, které jednou za čas koupit musím.


Palette Color Shampoo 113 Černý
S černými vlasy mě budete vídat ještě nějaký ten čas a jelikož už mi na vlasech jsou docela vidět odrostlé vlasy, chce to i novou barvu (tedy šampon). Musím říct, že za celou tu dobu, co si barvím vlasy, ať už to byla červená, hnědá, čokoládová nebo tato černá, pokaždé jsem sáhla po tomto šamponu. Vyhovuje mi maximálně, všechny vlasy obarví a rychlejšího vymývání se bát nemusím, protože mi drží jak přibitý a vlasy mi s ním odrůstají. U čokoládové hnědé jsem cca až po půl roce měla ten odstín, který jsem původně chtěla :D Ale tak, nevadí...

Signal White Now Triple Power
Protože jsem den ode dne blíž k sundání rovnátek (alespoň těch horních), pomalu si pořizuji různé věci na bělení zubů. S touto pastou mám skvělé zkušenosti a je snad jediná, u které jsem nějakou změnu na zubech skutečně zpozorovala.

Balea balzám na rty Candy Queen
Volejte sláva a 5 dní se radujte! Konečně Balea přišla s balzámem, který jsem si mohla opět oblíbit, neustále používat a být z něho vedle. Bolístka po vyřazení balzámu Mandeltraum, pořád bolí, ale díky této náhradě je menší a menší. Předchozí kombinace hrušky a skořice mě nijak neuchvátila a to samé platí o o dvoubarevné Candy variantě. Tohle je u mě momentální favorit numero uno. Líbí se mi, že je bezbarvý a co víc, nádherně voní!


Rtěnka Kate Moss v odstínu 02
Přiznávám, vyskytla se jedna věc, bez které bych se asi obešla (ne, neobešla) a tím je krásná výrazná růžová rtěnka od Rimmel London z kolekce Kate Moss. Samozřejmě jsem narazila na odstín, který jsem ještě neměla a ve výprodeji za 29,- jsem ji v Tetě nemohla nechat ležet :D


Přeji krásný den!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Na kúpu zrkadlovky sa chystám už riadne dlho, ale stále sa neviem rozhodnúť pre tú správnu :-/
    Kate Moss 02 mám a je to jediný "tmavýˇrúž, ktorý používam ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tu pastu na zuby mám taky. Je super. A rtěnka vypadá moc dobře :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Balzámy Balea taky naprosto miluju <3 :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta rtenka ma nadherny odstin.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. :OO Ta rtěnka! Jsem si ně super a za 29.- Kč? Docela tiše závidim.. je opravdu nádherná! :-) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  6. Mi tam nějak vypadly slova... :) Říkala jsem si, že je ta rtěnka super a za 29.-Kč je absolutně perfektní.. :-) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnka je super! Pastu musím taky vyzkoušet. Naposled jsem bělila a je to hodně dávno. Použila jsem White Pearl NanoCare ( http://www.videolekarna.cz/videoporadna/?otazka=9 ). Ale už je to doba. Musím to zase zopakovat kůru. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásná rtěnka, sluší. :-)) Balzámek mám také, ale zatím neozkoušen.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři