BIODERMA Hydrabio Peelingový krém pro dehydratovanou a citlivou pokožku - recenze

pondělí, února 16, 2015

Ahoj krásky,
od všech těch recenzí dekorativní kosmetiky se přesuneme ke kosmetice pečující. Už delší dobu mi v péči opleť dělá společníka tento peelingový krém od Biodermy a jelikož jsem s ním moc spokojená, rozhodla jsem se vám o ně pár řádků napsat.


Tento peelingový krém z řady Hydrabio je určený pro dehydratovanou a citlivou pokožku a zároveň slouží jako jemný hydratační peeling. Je to první přípravek na jemné zvlhčující hloubkové čištění pokožky, který obsahuje Aquagenium. Tato patentovaná biologická složka stimuluje schopnost kožních buněk vytvářet v hlubších vrstvách vlhkost a udržovat ji na povrchu. Jak jistě všichni víme, vlhkost je jedna z nezbytných složek pro rovnováhu pokožky.

Díky tomu, že krém pokožku čistí a hydratuje do hloubky, jí zklidňuje a dodává hebkost a přirozený lesk. Nezpůsobuje tvorbu komedonů, je hypoalergení, bere ohled na citlivost dehydratované pokožky a je velmi dobře snášen.


Biodermu MILUJU! Líbí se mi jejich balení a provedení jednotlivých výrobků, ať už se jedná o jakoukoliv řadu, a můj pocit se ještě více umocní, když vidím, že kvalitu mojí pleti skutečně zlepšují a výrobky mi pomáhají. 

Řadu Hydrabio najdete pod světle modrou barvou. Samotný výrobek je balen v papírové krabičce a po jejím rozbalení vám do rukou vklouzne plastová tuba se samotným krémem. Balení je plastové, praktické, takže vám klidně může stát někde v koupelně na poličce a vy ho tak budete mít neustále po ruce. Pozor při otvírání tuby, hrozí "riziko" zlomení nehtu :D Jinak nemohu nic vytknout. 

Parfemace tu spíš není, než je, což mi nijak nevadí. U pečující kosmetiky nemám příliš ráda, když je něco až moc převoněné. Konzistence je příjemná. Je hustá, ale řekla bych, že více propracovanější, protože čistící částečky v krému jsou skutečně velmi malé a myslím si, že pro pleť i příjemnější. Na pleti krém nijak nedráždí ani neštípe a po jeho použití jsem nezaznamenala žádné známky podráždění nebo začervenání. 


Hydrataci jsem vážně zaznamenala. Výrobek používám už delší dobu, protože jsem si chtěla být jistá výsledky a tím, zda mi krém skutečně pomůže, nebo ne. I po delší době, kdy krém používám, pleť nevysušuje a řekla bych, že na citlivější nebo suchou pleť se velmi dobře hodí !
Pleť mám potom krásně jemnou, hladkou, na dotyk je příjemná a na pohled svěží. Mezi největší klady určitě patří již zmíněná hydratace, k zahození není ani rozzáření nebo projasnění pokožky a plus si zaslouží jak parfemace, tak i konzistence. 


Za celý svůj život, nebo alespoň za tu dobu, od kdy používám různé peelingy, je toto můj jasný favorit a s ničím lepším jsem se doposud nesetkala. Po pořádném otestování ho můžu s klidným svědomím doporučit dál. 
Máte s tímto peelingem nějakou zkušenost? Zaujal vás? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Jak casto jej pouzivas? Denne 2x? Splachuje se vodou a pak nanasis krem? Diky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, používám ho tak obden, spláchnu vodou a krém nenanáším, hydratuje sám a bez krému se obejdu :)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři