WISHLIST 2015

pondělí, ledna 12, 2015

Ahoj krásky,
přehled toho, čeho bych v roce 2015 chtěla dosáhnout, jste tu už mohli vidět. Tentokrát jsem si připravila wishlist s věcmi, které bych si během tohoto roku chtěla pořídit.


1. Lahev na vodu MY BOTTLE
To, že si lahev pořídím, je už víc než jasné, protože jsem právě před chvíli na webu dokončila objednávku, takže snad mi co nejdřív dorazí. Dodržovat pitný režim mi dělalo problém vždycky, ale snad mi k tomu tahle hezká lahev dopomůže. Líbí se mi projíždět různé instagramové fotky, kde je právě tato lahev s vodou a v ní např. plátky citronu, pomeranče nebo kiwi.

2. Kabelka H&M
Na tuto tašku se jdu podívat pokaždé, když se mi poštětsí navštívit H&M. Doufám, že příště už si ji s sebou rovnou odnesu :)

3. Kozačky H&M
Z těchto bot jsem byla unesená. Mám slabost pro vysoké černé kozačky (kdyby mi to nebylo trapné, dokázala bych všude chodit ve vysokých jezdeckých botách :D to je pro mě asi nejlepší a nejpohodlnější obuv). Rozhoduju se mezi těmito z H&M a botami z New Yorkeru, tak uvidím, které to nakonec vyhrají :)

4. Vitamíny pro růst vlasů Hairburst
Určitě (kdo máte Instagram) jste tyto vitamíny museli zaznamenat. Protože se snažím se svými vlasy docílit stejné kvality i délky jako před rokem, zkouším různé procedury i doplňky stravy. Stále váhám, zda je objednat nebo ne. Jak už to tak chodí, může to být dobrý marketingový tah (fotka před a po přeci jen naláká, že), tak uvidíme. Nemáte s nimi někdo zkušenost??

5. Zrcadlovka Canon
Konečně jsem se rozhodla mezi Nikonem a Canonem no a vyhrál to Canon :) Protože zrcadlovka není levná záležitost, strádat na ni budu zřejmě delší dobu. Nevadí... ale už teď se na i těším. Moje současná zrcadlovka zatím slouží, ale už se na ni začínají projevovat známky stáří :(

6. Běžecké boty Nike Free Run 3
Tyhle botky jsem si zamilovala a prostě musí být moje. Workout legíny už se u mě doma hřejí, teď ještě boty a jak by řekl jeden můj kamarád, nebude to mít "chybyndu" :D

A co si plánujete v tomto roce pořídit vy?? :) 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. tu lahev jsem si chtěla už dávno objednat, ale vždy jsem si řekla,že jí nepotřebuju :D a musím se držet :D bohužel nevím,jak dlouho to ještě vydržím,ale vzhledem k tomu,že šetřím,bych se bez ní měla obejít :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Běžecké boty mám na wishlistu taky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Tu láhev potřebuji taky, pořád ji jen obdivuju a kochám se :) Jinak i ostatní věci jsou super :)

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovědětVymazat
  4. Produkt na vlasy právě testuji a musím říct že mám co dělat to spolknout, je to dost odporné :D.. Jinak máš krásný wish♥

    OdpovědětVymazat
  5. ta láhev by se mi moc líbila :) a běžecké boty jsem si pořídila před Vánoci :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři