Spotřebováno ◄PROSINEC►

pondělí, ledna 05, 2015

Ahoj krásky,
musím říct, že ze sebe mám vážně radost. Pořád jsem ve fázi spotřebovávání, a i když se na Vánoce pár nových produktů našlo, stále se mi daří poměrně rychle spotřebovávat rozdělané výrobky. A co dosáhlo dna tentokrát?


NIVEA Angel Star sprchový gel
Tyhle sprchové gely mám moc ráda. Líbí se mi ta jejich krémová konzistence. Plus je i to, že pokožku hezky hydratuje a zanechává ji hebkou na dotek.

Head&Shoulders šampon na vlasy 2v1
Lupy jsem nikdy neměla, nemám a snad ani mít nebudu. Šampon se ke mě dostal jako pozornost (společně s dalšími dárečky) od mé paní šéfové z redakce, každopádně za vyzkoušení jsem nic nedala. Musím ale říct, že mi šampon moc nesedl. Vlasy mi až příliš vysušil a bylo nutné po samotném umytí použít balzám nebo nějakou jinou péči. Pokud tedy na lupy trpíte, nebo trpíte rychle mastícími se vlasy, tenhle šampon by vám možná mohl pomoct.

Clean&Clear peeling proti černým tečkám
K tomuto peelingu se velmi ráda vracím. Svoji práci splní dokonale a já s ním po krátké době vždy zpozoruji výrazné zlepšení stavu pleti.


Garnier mineral deodorant
Clean sensation - taky jedna z mých stálic. U něj miluji hlavně jeho svěží vůni. S tou 48 hodinovou ochranou je to asi přehnané, i tak po něm ale znovu brzy sáhnu. Momentálně mi přišly pod ruky deodoranty jiných značek, tak uvidíme, jestli se bude měnit nebo zůstane vše při starém :)

Bruno Banani - Sexy
Pro mě absolutní jednička mezi všemi vůněmi. Měla jsem ho v několika různě velkých flakoncích a vždy se po něm zaprášilo. Až se mi podaří "vyšplíchat" stávající vůně, na dalším wishlistu věcí, bez kterých nemůžu nechci žít, je právě tato vůně.

Vlasová regenerační voda s keratinem
Ani nevíte, jak dlouho jsem tuhle vodu sháněla a marně. Dostala jsem na ni typ od svojí sestřenky, která mě pro ni poslala do drogerie Teta. Tam jsem prolezla co se dalo, ale kromě kopřivové vody jsem nic jiného nenašla. Až jednou, a to víte, nemohla jsem ji nekoupit. Krásně se po ní vlasy rozčesávaly a po uschnutí byly lesklé. Vodu jsem přelila do rozprašovače pro lepší nanášení a pokud na ni ještě někde narazím, beru ji všemi deseti.

BIODERMA Hydrabio Sérum
Sérum určené pro dehydratovanou pokožku. Tohle je již moje druhé balení, protože na suchou pleť docela trpím a o to víc v podzimních či zimních dnech. Investovat do něj se mi rozhodně vyplatilo. Pleť byla brzy o poznání lepší a takové další plus tohoto výrobku, dá se použít i jako podkladová báze pod makeup.


Essence odlakovač na nehty
Tento lak v lásce příliš nemám, kupovala jsem ho z nouze, protože jsem svého fialového oblíbence, který na nehtech funguje líp, než kdejaké ředidlo, zrovna nikde nemohla najít. Každý lak, který by měl obsahovat nějaké vůně mi prostě smrdí. Navíc si u nich na vůni nepotrpím, hlavně aby z nehtů dostal jak tak tak i případné zdobení nebo třpytky. 

Essence krém na ruce
Růžový regenerační krém od essence jsem  vyhazovala už několikrát (myšleno prázdné balení). V Douglasu jsem ho kdysi v akci nabrala poměrně dost a teď už jen vypotřebovávám veškeré zásoby. Líbí se mi na něm jeho krémová konzistence (jeho zelený bráška, který voní po okurkách, totiž teče jak blázen) a vůně. 

Balena Mandeltraum mandlový balzám na rty
To, že už ho v DM nikde nemůžu najít, nesu hodně těžce. Limitované edice? Nenávidím vás! Byla jsem tak ráda, že po balzámu, který voněl po kokosu jsem našla další velkou lásku, no a co se nestalo, opět jeho prodej skončil! Zatím jsem nenašla žádnou novou náhradu. Zkoušela jsem balzám s hruškou a skořicí, který mě však příliš neuchvátil a momentálně mám ten dvoubarevný, ve kterém je jahoda + ještě něco dalšího. Ten by docela šel, ale nelíbí se mi, že barví.

AVON Super Drama řasenka
Na tuhle řasenku budu ráda vzpomínat. Uměla udělat hezké řasy, které nebyly slepené k sobě, i když naučit se manipulovat s jejím speciálním kartáčkem bylo skutečně něco. I když se mi zamlouvala, návrat k ní v nejbližší době neplánuji. Objevila jsem totiž několik nových řasenek, které se u mě budou hřát nejspíš nějaký ten čas.


Tak to by byly všechny prázdné obaly za měsíc prosinec. Znáte některé výrobky? Používáte/li jste nějaký z nich?

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

22 komentářů

  1. Ten mandlovy balzam mam taky rada, vuni miluji, ale citim marcipan, ne kokos :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla na mysli jiný kokosový balzám na rty, který už tam teď neseženu :)

      Vymazat
  2. Balzám na rty Balea dodělávám a je naprosto skvělý :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych ho taky ráda dodělala :( ale pochybuji, že ho ještě někde seženu :(

      Vymazat
  3. Nivea sprchové gely jsou super :)
    https://katerinazuzanakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak ;) Už u mě za vlast padl další kousek v tomto měsíci :D :)

      Vymazat
  4. Pššt:) přesně tenhle Bruno je i můj žampion.

    OdpovědětVymazat
  5. Balea balzám je úžasný :) krém od Essence jsem měla ale nebyla jsem moc spokojená zrovna s touto verzí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě tato verze vyhovuje asi nejvíc z těch tří možných variant :) Jak se říká, sto lidí - sto chutí ;) :)

      Vymazat
  6. O tady té regenerační vodě s keratinem slyším poprvé a doufám, že na ni teda někde narazím, protože vypadá úchvatně i dle Tvé recenze :))
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Magdalenko :) Já jsem s ní moc spokojená a hned jak ji někde objevím, tak si ji opět koupím :)

      Vymazat
  7. aj ja milujem toho Bruna ! tú vôňu som mala už miliónkrát a ešte ma neomrzela...už som sa po nej pokukovala, no nikde som ju nevidela :/ len červenočiernu a tá voňala inak :( a ružová mi tak nevoní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile vyplácám všechny parfémy, co mi tu ještě zůstaly tak Bruna opět koupím. Přesně, jak píšeš.. používám ji hrozně dlouho a stále mě neomrzela :)

      Vymazat
  8. Kremy od Essence mam rada.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Pestrý a přínosný článek. Zlepšuješ se An! Jsi šikulka :):*

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři