Rimmel London Lasting finish by Kate lipstick - recenze

čtvrtek, ledna 15, 2015

Ahoj krásky,
po záplavě článků s výrobky od značky Gabriella Salvete jsem si řekla, že bych mohla na chvíli přesedlat. Nemusíte mít strach, o slibované recenze nepřijdete, jen bych nerada, aby to tu vypadalo, jako bych se snažila všude nacpat samou Gabču :)

V jednom z mnoha těch výherních balíčků, které jsem za poslední 3 měsíce vyhrála, byla i krásná rtěnka, která se stala nedílnou součástí mého každodenního líčení. Jedná se o rtěnku od Rimmel London z řady Kate (by Kate, chcete-li).


Ten, kdo balíček připravoval, se mi neskutečně trefil do vkusu. Rtěnky jsem nikdy moc nepoužívala, ale v poslední době se to snažím napravovat. Nepotrpím si na nijak extra výrazné rty (to vážně jen při tvoření líčení na nějaký ples nebo jinou ""nóbl"" událost), takže uvítám veškeré tělové nebo přirozenější odstíny. 

Černému matnému balení s červeným nápisem Kate nemohu nic vytknout. Líbí se mi. Na spodní straně rtěnky najdete nálepku, která je v barvě odstínu, kterou má vaše rtěnka a uprostřed je číslo odstínu. 

Ta moje je v odstínu 03. Lepší odstín bych si sama nevybrala. Je to krásná starorůžová barvička, která na rtech vypadá velmi přirozeně a jemně podtrhne váš celý make-up. 

Líbí se mi i krémové provedení rtěnky. Na rtech je velmi příjemná a dobře se mi nosí. Odstín jsem si oblíbila, nosím ho stále při sobě a začala jsem ho používat jako takový barevný balzám, protože rty hezky hydratuje a vážně se s ní snad nedá nic zkazit. To vše díky té krásné přirozené barvičce.
Na to, jak jsem vlastnila pouze jednu rtěnku, se moje sbírka poměrně rozrostla a doufám, že se z toho nestane nakupovací nebo sbírková mánie, jak tomu bylo např. u laků na nehty :D Teď se ale držím a docela se mi daří, už dlouho jsem si žádný nový nepořídila. 

Nedalo mi to a musela jsem kouknout na celou škálu rtěnek a řeknu vám, že bych ještě po nějakých odstínech sáhla, tak třeba do budoucna (Ne, Veroniko! Copak toho máš doma málo?!).


Máte doma nějakou rtěnku od Kate? Zkoušeli jste je? Líbí se vám?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

14 komentářů

  1. tuhle rtěnku bych hrozně ráda vyzkoušela:)

    http://bytheem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mám čtyři odstíny a tyhle rtěnky patří určitě k nejlepším, jaké jsem kdy zkoušela :) Tvůj odstín by se mi taky líbil ♥ ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit ;) Já doufám, že jich taky ještě pár vyzkouším, i když budu mít co dělat se spotřebováváním :D :)

      Vymazat
  3. Mám hrozně ráda tyhle jemné a přírodnější odstíny :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Není nad to prostě vlastnit nějakou alespoň jednu klasicky nude rtěnku, sluší ti! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle Kate mám moc ráda, jsou to snad nejlepší rtěnky z drogérie a za příjemnou cenu. Taktéž mi vyhovuje ta jejich matná verze, ale ta základní řada je prostě nej.

    Maru Giveaway o tři balíčky Magic Nails

    OdpovědětVymazat
  6. Jee :) to je krásná barva :) a super, že máš doménu ! ;)
    beautylook.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned se stala mojí favoritkou ;) a díky, užívám si toho, že je blog už konečně jen MŮJ :D :) ;)

      Vymazat
  7. Já rtěnky od Kate miluju a nedám na ně dopustit. jsou skvělé :)

    New in and Christmas Gifts: December 2014

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři