První dárek letošních Vánoc aneb Úžasná výhra od Gabriella Salvete

středa, ledna 07, 2015

Ahoj krásky,
v jednom z vánočních postů jsem se vám zmínila o výhře, kterou jsem vyhrála v jedné ze soutěží, kterou pořádala značka Gabriella Salvete na svých facebookových stránkách. Před pár dny mi PPL dovezlo velký a poměrně i těžký balík, takže jsem byla zvědavá, co najdu uvnitř. Tímto článkem vám přináším nahlédnutí do černé krabice a stručný přehled o všech výrobcích, které se v ní nacházely.

AL BACIO rtěnky na rty
Když jsem uviděla tyto rtěnky, mé srdce doslova zajásalo. Do sbírky mi totiž přibyly hned tři odstíny, které z této řady ještě nemám. Jeden odstín mi byl poskytnut ke zrecenzování a měla jsem obavu, aby mi nepřišel ten samý. Neměla bych však žádné obavy, kdyby se tak stalo, protože v naší rodině je to samá ženská, určitě by rtěnka našla své uplatnění někde jinde, když ne u mě :)
Oční stíny
V krabici se schovávaly i dva odstíny očních stínů. Líbí se mi. Mají v sobě spoustu drobného shimmeru, který na oku vypadá báječně a vytváří perleťový efekt. 
Korektor v "tužce"
Tyto korektory v automatickém balení mi rozhodně přijdou vhod. Našla jsem je ve dvou odstínech a i když se to na fotce možná nezdá, jeden je tmavší a druhý světlejší. Tmavší jsem si nechala a světlejší putoval k mojí sestře. Už dlouho jí slibuji pořídit nějaké to "zamazávátko", takže jsem svůj slib konečně splnila :) 
Matný pudr
Gabriella jak kdyby věděla, čím mi udělat radost. Můj oblíbenec od Rimmel - Stay Matte mi každým dnem dojde, takže nový pudr přijde rozhodně vhod :) 
Makeupy
Díky výhře mám momentálně pěknou zásobu make-upů, ale našel by se i nějaký CC krém nebo make-up na bázi BB krému. Líbí se mi, že jsou různých odstínů i konzistencí a rozhodně se můžete těšit na podrobnější recenze každého z nich.
Řasenky
Do sbírky mi přibylo pět nových řasenek. S jednou zkušenosti (i když ne příliš dobré) mám s řasenkou Panoramico, kterou jsem dala na vyzkoušení svojí mamince. Super je, že každá řasenka je jiná, konkrétně má jiný štěteček, tak uvidíme, co dokážou s řasami. 
Extra Volume lesk na rty
Kromě rtěnek mi přibyl i jeden lesk na rty. Odstín se mi líbí, protože není nijak řvavý a bude vhodný pro každou příležitost.
Automatické tužky na oči
Poslední dobou se vyžívám v linkách ať v klasických černých, nebo barevných, takže mě tyto tužky velmi potěšily. 
Tekuté oční linky
Rozhodně pro vás připravím recenzi na tyto tekuté linky. Oblíbila jsem si práci s nimi (i když ne přímo s těmi od GS) tak uvidíme, jestli mi budou vyhovovat stejně, jako ty, se kterými pracuji momentálně.
Třpytivé tužky na oči
Plesová sezona bude za chvíli v plném proudu a IN bude vše, co se třpytí, takže jsem si víc než tyto tužky nemohla přát! Zkusila bych s nimi vytvořit i nějaký make-up určený právě na nějaký ples :)
Tužka na obočí
Tužky pro úpravu obočí nepoužívám, vystačím si s hnědým stínem, který mi přijde pro úpravu praktičtější a ta práce s ním mi zkrátka vyhovuje, každopádně vyzkouším i tuto tužku. I když je černý, nekreslí vůbec tvrdě, takže bych se mohla vyhnout obočí ala Brežněv.
Laky na nehty
Největší zastání v krabici měly laky na nehty a musím říct, že ani jeden odstín mi není proti srsti. Líp bych si snad sama nevybrala. Ještě než mě někdo ukamenuje za to, co je to za způsoby si lak natírat na ruku, tak ho vyvedu z omylu. Na ruce je nalepená izolepa a teprve na ní nanesený lak, aby šel hezky vidět každý odstín :) 


Za výhru jsem Gabrielle hrozně moc vděčná a udělala mi nesmírnou radost! Jak už jsem se zmínila, na jednotlivé výrobky bych ráda udělala podrobnější recenze.

Máte s některým z výrobků zkušenosti? Zaujalo vás něco?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

20 komentářů

  1. No úžasné zlato, gratuluji! Překrásné věcičky jsi dostala!

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny balicek GS sa fakt posnazili takyto balicek potesi kazdu milovnicku kozmetiky, hlavne ocenujem rozmanitost produktov, uprimne gratulujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, líbí se mi ta rozmanitost :) Moc vám děkuji :)

      Vymazat
  3. ten světle fialový lak sugar mám:) je super, jen je na něj potřeba kvalitní odlakovač jinak nejde dolu!
    a z makeupů mám ten matte, který je na mě bohužel tmavý a už ho mám dlouho:/ a pak ten skin foundation jsem dostala k letošním vánocům,ale ještě jsem ho nezkoušela:) tak uvidíme:)
    těším se na recenze:) ty zbylé laky a rtěnky vypadají hodně dobře!:)

    http://bytheem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě jsou taky některé z těch make-upů docela tmavé, ale alespoň je využiju na konturování tváře ;) nebo se dají i namíchat s jinými světlejšími makeupy. Nebojím se toho, že bych je nevyužila :D A jeden z laků mám právě na nehtech a přesně, jak píšeš Miško, to odlakovávání je o nervy :D

      Vymazat
  4. Páni, tak to je pořádný balík, ten ti musel kočičko udělat radost♥

    OdpovědětVymazat
  5. Teda! Tomu říkám sakra klika! :D z tohohle balíku bych se radovala taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nějak Romanko, já tomu ani nevěřila když mi psali o tom, že jsem vyhrála :D Účastnilo se hrozně moc slečen a vůbec jsem nečekala, že se štěstí usměje právě na mě :)

      Vymazat
  6. Tahle Gabčina soutěž byla opravdu štědrá!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jo super!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to musím říct, že je opravdu překrásná výhra :)) to by ani jeden nečekal že :)
    já bych uvítala tu zásobu makeupu a laků, tech není nikdy dost :)
    a rtěnky jsou taky krásné :)
    užívej výhru, Veru :)
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Magdalenko <3 Výhra mi udělala nesmírnou radost! :)

      Vymazat
  9. No to je nádhera! Parádní výhra a moc gratuluji :) Líbí se mi skoro všechno :D Laky a řasenky asi nejvíc. A docela mě zaujala i ta péče o nehty, ani jsem nepostřehla, že tohle mají v nabídce. :) Taky jsem soutěž sledovala, ale nakonec jsem se nezúčastnila, protože jsem cukroví nepekla a tak byl pro mě problém v jednom soutěžním kole :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  10. WOoow no teda - to je balíček :) Úžasný, mě se líbí všechno, akorát ty makeupy bych nevyužila, ale jinak bych byla nadšená
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři