Přehled mých nejnovějších článků na Krásná.cz

čtvrtek, ledna 08, 2015

Ahoj krásky,
nějakou dobu jsem na web Krásná.cz úplně zapomněla. Většinou na ho rozkliknu po spuštění počítače společně s Facebookem, emailem nebo bloggerem, ovšem teď jsem ho vážně úplně zazdila. Za tu dobu se na webu objevilo pár mých článků a dnes se na ně prostřednictvím mého blogu můžete podívat :)

První článek vyšel už během vánočních svátků a při přemýšlení, jaký článek během Vánoc vytvořit, jsem měla jasno celkem rychle. Připravila jsem pro vás třpytivý vánoční nail design! Postup je skutečně jednoduchý, jen to chce dát si pozor na lepení proužků, aby vám všude na nehtu přiléhaly a nedostal se pod ně lak.


 S blížícím se novým rokem jsem si řekla, že by bylo fajn zaměřit se na to, jak se dát se začátkem nového roku nějakým způsobem do kupy. Zaměřila jsem se na to, jak svoje tělo vyčistit od veškerých vánočních "prasáren" typu cukroví, chlebíčky atd.


A nakonec tu mám recenzi na jednu knížku, která mě uchvátila natolik že si ji po mém doporučení přečetla i moje máma, která se do ní ponořila snad víc jak já a přečtenou ji měla snad během třech večerů. Příběh se točí okolo jednoho nešťastného manželství, takže možná ho uvítají už slečny/paní, které se vdaly a sem tam jim třeba něco neklape podle jejich představ. 


Nakonec jen prozradím, že pokud web Krásná.cz sledujete, z mých článků na něm v následujících dnech můžete očekávat opět jednu recenzi knihy, recenzi nových laků na nehty a nebo recept na velmi zdravý a chutný fitness chlebík, tak si snad každý přijde na své.

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři