Gabriella Salvete STARS ENAMEL Mistero Grey 04 lak na nehty - recenze

středa, ledna 14, 2015

Ahoj krásky,
jak jsem vám slibovala, tak činím. Postupně jsem začala recenzovat všechny výrobky, které jsem našla ve své vánoční výhře od Gabriella Salvete. Začala jsem zkoušet všechny laky na nehty.

MISTERO GREY 04
Jako první mi do oka padl jeden z pískových laků z řady Stars Enamel v odstínu Mistero Grey 04. Jak už napovídá název, jedná o šedý lak se spoustou třpytek.

Já mám tyto pískové/texturované laky moc ráda. Nijak mi nevadí jejich hrubý a drsný povrch. Dokážu s tím žít, ale vím, že moje máma nebo i teta by se mohly zbláznit, mít něco takového na nehtech (no, aspoň že v tomhle nejsem po nich :D). Preferují raději rovný a lesklý povrch nehtu než pískovou či jinou texturu.

S řadou Stars Enamel od Gabči už zkušenost mám (a jak jinak, než dobrou). Před rokem jsem si tento lak kupovala na svůj maturitní ples, pouze v jiném odstínu (růžový Princess, nebo tak nějak).

Lak se nanáší hezky. Nijak extra neteče, štěteček je taky dobře střižený, takže se s ním snadno dostanete po celém nehtu. Pro perfektní pokrytí nehtu doporučuji dvě tenčí vrstvy.

Jak už to u těchto laků bývá, největší problém je ten, že jdou hůř odlakovat. Pokud ale patříte mezi ty, kteří nestřídají laky jak ponožky, budete s ním určitě spokojené. Lak totiž drží jako přibitý a s nehtem v klidu odrůstá.

S výhrou mi do sbírky přibyl ještě jeden lak tohoto typu, ale o něm zase příště ;) Máte s těmito laky zkušenost? Líbí se vám? Máte pískové laky rády, nebo preferujete hladký a lesklý povrch nehtu?

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Máš fakt překrásný tvar nehtů, o to víc ten lak vypadá dokonaleji!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásné nehty, na tobě musí vypadat každý lak super! :) Tenhle je krásný. Mě osobně také nevadí pískové laky, až trochu na to odlakovávání :/
    beautylook.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásné nehty. A už si jeden lak musím konečně už pořídit :)
    https://katerinazuzanakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři