Co chystám nového?

pátek, ledna 09, 2015

Ahoj krásky,
hodně dlouho jsem nic nepsala do rubriky "Diary", takže jsem si řekla, že je na čase to napravit. Kdysi jsem do této rubriky přispívala jako divá, ale postupem času jsem se více zaměřila na recenze nebo různé ukázky ať už nehtů nebo různých líčení. Takže pokud si chcete chvíli počíst, uvařte si velký hrnek čaje či kávy, pohodlně se usaďte a pusťte se do čtení ;)

Kromě nové školy je u mě vše při starém. Vánoce i Silvestr u mě proběhl v poklidu, strávila jsem ho se svoji rodinou a lidmi, které vždycky ráda vidím a které mám moc ráda.


Od šestého ledna mi začala škola a s ní i nějaké ty povinnosti v podobě učení a vypracovávání různých testů. Tento měsíc pro mě bude poměrně krušný, protože si musím doplnit známky za celé pololetí, ale když jsem se za měsíc zvládla naučit látku z práva probranou během dvou ročníků, z nějaké psychologie, biologie nebo pedagogiky strach vážně nemám :) Nedávno se mě v komentářích někdo ptal, co že to vlastně studuji (omlouvám se, že jsem na komentáře ještě neodpověděla, chystám se na to co nejdříve). Můj obor se jmenuje Pedagogika pro asistenty ve školství.

I když mě čeká učení, na blog ani psaní pro redakci nijak nezanevřu. Ba naopak. Mám rozepsaných spoustu článků, které bych chtěla v nejbližší době dotáhnout k dokonalosti a podělit se s vámi o ně.

Mezi další novinku, kterou pro vás chystám, bude moje vlastní doména na blogu. Z mé adresy tedy úplně vymizí "blogspot.cz" a zůstane jen ".cz". Tuhle změnu jsem chtěla provést už dávno, ale až teď jsem se k ní dokopala (no, vlastně mě k tomu přiměla moje paní šéfová z redakce). Mají nám obměňovat naše profily a s nimi i adresy blogů, takže bych v tom svém už ráda měla novou adresu. Hotové by vše mělo být do konce tohoto týdne, tak snad nebude s ničím problém a můj blog už bude můj v plném slova smyslu!

Pokud jde o psaní na blog, převažovat budou hlavně recenze. Díky výhře od značky Gabriella Salvete mi do sbírky přibylo hned několik novách kousků kosmetiky nebo i laků na nehty. Na co by jste tu rády našly recenze? Co se ukrývalo v krabici můžete vidět ZDE. Protože mám i dost nových laků na nehty, určitě vám je tu ukážu. Zatím jsem je zkoušela jen kvůli přehledu do jednoho z článků, každopádně na některé z nich se moc těším, konkrétně na to, až mi budou zdobit moje nehtíky. V plánu ovšem nemám recenzovat pouze dekorativní kosmetiku. Chystám i článek zaměřený čistě na problematickou pleť, tedy na to, které výrobky pomáhají apod. Našel by se i nějaký ten šampon, pleťový peeling, sprchové gely nebo tělová mléka.

Pokusím se vymyslet i nějaké líčení, protože od doby, co mám nové štětce, jde líčení doslova samo a pro běžné líčení jsem kromě make-upu a řasenky začala používat i stíny, které jsem předtím nosila jen zřídka. Ještě mě napadá, že bych vás mohla nechat nahlédnout do mého kosmetického kufru pouze s dekorativní kosmetikou, co vy na to?

Chystám také článek věnovaný vlasům. Po půl roce s blond je stále dávám do kupy a i když je to běh na dlouhou trať, mám  v plánu být trpělivá a opět si vypěstovat svoji hřívu až pod zadek (a tentokrát, pokud možno, ještě lepší a zdravější).

Tak a to by ode mě pro dnešek bylo asi vše. Určitě mi dejte vědět, pokud jde o ty recenze ať vím, s čím bych vám mohla přijít vhod :) 

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři