WWW.SNOWBITCH.CZ

neděle, prosince 14, 2014

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám typ na jeden eshop, na kterém najedete mnohem víc než jen skate módu. Snowbitch.cz je skate shop a snowboard shop, kde jsou pro vás připraveny skaty, snowboardy a skate obuv. Mezi přední značky patří např.  New Era, Quiksilver, Mitchell and Ness, Fox, Adidas, Dakine, Nugget, Bench, VansRoxy, Santa Cruz, Supra nebo Brixton

Troufám si říct, že na své by si tam mohl přijít snad každý a to ani nemusíte být milovníky prohánění se na skatu nebo sjíždění zasněžených kopců na snowboardu či lyžích. 




Letos se sice na hory nechystám, ale kdyby ano, svoji novou zimní bundu bych si pořídila právě odtud. Pokud jde o módu, seženete vše od termoprádla, přes rukavice, čepice, ponožky, kalhoty až po bundy. I přesto, že má eshop v názvu slovo "snow", vybrat si můžeš i z barevných žabek na léto. Když pomineme lyžařskou výbavu, v sortimentu najdete také stylové peněženky, penály, tašky přes rameno nebo kabelky

Snowbitch.cz nezapomíná ani na naše drahé polovičky. Výše zmíněné kousky oblečení najdeš i v pánském provedení, takže pokud stále nemáš pro přítele nějaký dárek na Vánoce, na eshopu by ti něco mohlo padnout do oka. 

Zimní oblečení pro mě je momentálně pasé, ale už jsem si na webu vyhlídla krásná sluchátka, která bych chtěla pořídit svojí sestře k narozeninám, tak snad z nich bude mít radost :) 

Co vy a zima? Lyžujete nebo jezdíte na snowboardu? Znáte eshop Snowbitch? 
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Naozaj zaujímavé a pekné kúsky, no aj tak ma najviac zaujal názov stránky :P :D

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  2. Jé Snowbitch.cz je můj oblíbený obchod. Moc ráda tam nakupuji hlavně zimní věci na hory a do školy a mám od tam i plavky. Ty rukavice které zmiňuješ jsou prostě boží. Přemýšlím, že si je objednám!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři