Rimmel London Scandaleyes voděodolné gelové oční linky - recenze

pondělí, prosince 08, 2014

Ahoj krásky,
v jednom ze svých článků, kde jsem vám ukázala své nové radosti právě od značky Rimmel jsem vám dala tu možnost napsat si o to, kterou recenzi by jste tu chtěli vidět jako první. Zvítězily gelové oční linky. Tu možnost máte pořád, klidně mi pod článek pište, o čem by jste si chtěli přečíst zase příště. Článek najdete >>> ZDE <<<.


Doposud mi pod ruku žádné gelové linky nepřišly. Když už jsem se rozhodovala pro jejich koupi (měly to být gelové linky od Essence), vyřadili mi je z prodeje :D Při tvoření linek si tedy vystačím s těmi tekutými, nebo linkami ve fixách. 

Na tyto linky Scandaleyes jsem koukala už delší dobu, každopádně až teď se mi poštěstilo být jejich majitelkou. Balení se mi líbí. Seženete je v papírové krabičce asymetrického tvaru a v balení se ukrývá jak kalíšek s gelovými linkami, tak i štěteček pro jejich aplikaci. 


Přiznám se, že jsem z prvního nanesení na oko měla poněkud strach. Šlo mi především o to, aby se linky neobtiskly, různě nešmudlaly a já u nich nepřišla o svoji trpělivost a následně je nehodila do koše (to přeháním, na nějaký bodypaiting by se hodily). Musím ale říct, že jsem byla mile překvapená.

Linky jsou gelové konzistence a když se mi na štěteček "podařilo" nabrat více barvy, než jsem chtěla, otřela jsem ji o vnitřní stranu kalíšku. Samotné líčení šlo téměř samo. Až už jsem se štětečkem udělala tenkou nebo tlustou linku, vždy ji nakreslil hezky výraznou a já ji tak nemusela dvacetkrát obtahovat aby šla hezky vidět.




Někde jsem četla, že se linky rozmazávají. Já tohle říct nemohu. Linky během chviličky zaschly a i když jsem přes ně přejela prsty, zůstaly na svém místě.

Můžete je sehnat ve všech drogeriích s regálkem značky Rimmel London od 149,-. 

Používáte gelové linky? Jakou zkušenost s nimi máte? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Taky jsem ještě gelové linky neměla, tyhle vypadají krásně černě :). Já mám zkušenost jen s fixami
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. ja ich mam a mne vyschli, neviem kde sa stala chyba ale nedaju sa uz velmi aplikovat, su tvrde a suche, to iste sa stalo aj mojej znamej tak fakt neviem kde je chyba

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři