Rimmel London Scandaleyes oční stíny v tužce - recenze

pondělí, prosince 15, 2014

Ahoj krásky,
za sebou máme třetí adventní neděli a příští týden už Vánoce. Je neuvěřitelné, jak rychle to letí. U nás doma to momentálně vypadá jak v nějaké cukrárně. Pečení cukroví je v plném proudu a k dnešnímu dni máme hotových 21 druhů (máma se zbláznila). V plánu jsou ještě brambůrky, pak je třeba vše naplnit krémem nebo polít čokoládou a bude hotovo. Já se snažím jet si svůj režim typu #eatclean #healthy #lifestyle dodržovat i přes svátky, takže cukroví se vyhýbám obloukem, ale na Štědrý večer mě salát s řízkem asi nemine. O tom ale někdy příště v samostatném článku, protože dnes tu pro vás mám recenzi na další výrobek z balíčku od Rimmel, který vás zajímal hned po gelových očních linkách.


Jedná se o jumbo tužku z řady Scandaleyes. Jsou to krémové oční stíny v tužce. Kdysi jsem jedny stíny v tomto provedení vlastnila (byly tuším od Avonu), ovšem nějak si nezískali moji pozornost ať už svoji praktičností nebo výběrem odstínu. Teď je všechno jinak. Z tužky jsem nadšená! 

Mám odstín 007 Gossip Girl, což je nádherná zelená barva. Přiznám se, že jsem se té zelené ze začátku bála, ovšem na očích vypadá báječně a nijak nekřičí. Ta krémová konzistence mi vyhovuje. Nanášení na víčko je snadné. Já tyto stíny nejčastěji nosím v lince, ovšem určitě by se daly použít na celé víčko a do banánku nanést nějaký tmavší stín.




Přes den zůstávají na svém místě, nikam se neobtisknou ani se nerozmazávají, takže si zaslouží hned několik bludišťáků :D Stíny jsem si vážně oblíbila a zařadila jsem je mezi líčidla, po kterých sahám každý den.

Je to skvělá alternativa, pokud zrovna spěcháte a na vymýšlení složitého líčení nemáte čas. Takhle vezmete tužku, uděláte pár tahů na víčku a máte hotovo!



Tyto tužky jsou dostupné ještě v několika dalších odstínech a i když jsem si řekla, že si dlouhou dobu žádné oční stíny nekoupím, protože abych všechny ty, co mám, vypotřebovala, musela bych stát před zrcadlem od rána do večera a střídat jedno líčení za druhým, přeci jen si ještě nějakou tužku pořídím.

Máte rády jumbo tužky? Setkaly jste se s těmito stíny?
Budu se těšit na vaše komentáře :)
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. 21 druhov ? Vááááu ! A ja, že ja som tá "bláznivá" :D
    Takúto jumbo ceruzku som nikdy nemala, aj keď veľa krát som po nich pokukovala. Fialová (k zeleným očiam) by sa mi celkom zišla :)

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  2. Zelenou mám ráda a tato tužka vypadá moc pěkně :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle barvička je moc krásná,hodila by se mi :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři