Rimmel London oční stíny 026 Greenwich

neděle, prosince 28, 2014

Ahoj krásky,
Nový rok se pomalu, ale jistě, blíží. Copak plánujete? Pro dnešní den jsem si připravila recenzi na jeden z výrobků, které jsem našla ve výherním balíčku od Rimmel London. Postupně bych sem chtěla dát recenze na všechny výrobky, co mi poslali, tak snad se tu vše ukáže co nejdřív.


Očních stínů, ať už těch mono, duo, quatro nebo barevných palet mám fůru, takže si zbytečně žádné nové odstíny nekupuji a snažím se spotřebovat to, co mám. Každopádně jsem v balíčku na jedny stíny narazila. 

Jedná se o stíny z řady Glam Eyes HD. V paletce najdete pět jednotlivých stínů, které se mezi sebou dají hezky kombinovat a snadno se vám s nimi podaří vytvořit jemné přechody (ombré, chcete-li). Moje paletka je v odstínu 026 Greenwich a jak už je patrné z názvu, stíny jsou laděné do různých tónů zelené, od nejtmavší po nejsvětlejší. 


Název odstínu můžete najít na zadní straně a společně s ním i čísla jednotlivých stínů. Ta jsou uvedena kvůli obrázku oka, které je taktéž očíslováno a mělo by představovat takový malý návod, jak stíny použít a kam který odstín nanést.

Musím říct, že jsem zkoušela oči nalíčit právě podle tohoto "návodu" a řeknu vám, nic moc. Na víčku už bylo zbytečně moc barev, navíc po rozblendění se barvy sjednotily a stejně působily tak, jako by jste na oku měli jen jeden odstín. Rozhodně s nimi ale chci zkusit něco jiného. Líbí se mi líčení v "army" stylu (vojenské), takže se tu do budoucna určitě něco ukáže.


Bez použití oční báze nebo bílé kajalové tužky, ze které bych udělala podklad pro stíny, bych je nejspíš nepoužila. Pigmentace není kdo ví jak perfektní (rozhodně ne u zelených stínů), takže jestli chcete, aby vám stíny držely a více vynikly, báze bude nutná. Údajně se dají použít i za mokra, což jsem zatím nezkoušela, ale určitě zkusím a třeba si stíny v mokrém provedení povedou o něco lépe. Nechme se překvapit.


Stíny mě nic nestály, ovšem v obchodech se jejich cena pohybuje okolo 169,- a dostupných je hned šest různých barevných variací. Nakonec přidávám ještě fotku se všemi výrobky. Na přeškrtnuté výrobky tu už recenze najít můžete a já se ptám, na který další výrobek by vás recenze zajímala :)


Máte s těmito stíny zkušenost?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. krásne, jemné, decentné!
    veľmi pekné farby paletky! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Rimmel stíny mě jednou tak zklamaly, že už nikdy více. Raději si připlatím a mám větší radost z něčeho co plně využiju.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som od Rimmelu este tiene nemala ale vyzeraju krasne :)

    Zelam krasne sviatky a pozyvam na vianocnu giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři