Předvánoční pohoda

úterý, prosince 23, 2014

Ahoj krásky,
máme tu poslední den před Vánocemi, tak jak si užíváte? U nás se uklízelo, utíral prach, balily dárky, dnes se ještě má dělat vánočka (resp. máma udělá těsto a já ji zapletu - asi ze šesti - ta léta u koní a zaplétání hřívy či ocasů se prostě hodí vždycky :D), nachystá se stůl a mělo by být hotovo. Večer zdobíme stromeček a zítra hodlám celý den strávit u pohádek. Tradičně nám dělá bramborový salát k večeři naše milovaná babička, takže pro něj se sestrou ještě zajedeme a pak už bychom měli vyčkávat na příchod Ježíška.


Přiznám se, že poslední dny je mi naprosto skvěle! Člověk by ani neřekl, co všechno s ním může udělat to, když ze svého života vypudí to, co mu to žití jen znepříjemňovalo (ať už lidi nebo nějaká událost). Stačí myslet pozitivně, dělat jen to, co vás baví, naplňuje, dělá šťastné a hned se na tom světě žije o něco lépe (Thank you, Lincoln ♡) Takže nějaké anonymní komentáře, které jsou myšleny sice dobře, ale pisatelka asi nemá dost kuráže na to se podepsat, mě nechávají chladnou :) 

Hlavní přáníčko k Vánocům sem chci dát až zítra, ale teď jen řeknu, aby jste prožily tyto svátky se svými blízkými, s těmi, na kterých vám záleží a máte je rádi. Nezapomínejte ani na naše čtyřnohé kamarády. Zítra dopoledne bych ještě chtěla sjet ke koním a dát jim několik pytlů mrkve, co jsem koupila. 

Užívejte si naplno, nedělejte si zbytečné nervy a buďte v klidu :)
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Krásně jsi to napsala Verunko :) U nás se také uklízí ale po etapách :D dneska už jsem doklidila koupelnu a wc a ještě jedna koupelna mě čeká a snad by to mělo být vše. Za chvilku budeme zdobit stromek a bude vše jak má být (teda doufám) :D !

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkně napsané :) Krásné Vánoce :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři