NOVINKA Dermacol Dlouhotrvající barva na rty 16H* Lip Colour - recenze

pondělí, prosince 22, 2014

Ahoj krásky,
předem se chci omluvit, že jsem slibovanou recenzi nezveřejnila už včera, jak jsem původně chtěla, ale dostala jsem se domů za tmy a chybělo mi nafotit ještě pár fotek produktu, na který tu dnes recenzi vidíte. Vše jsem tedy nechala na dnešní den.


Představit bych vám chtěla výrobek, který zatím není k dostání v drogeriích (ovšem měl by být snad každým dnem). Jde o novou dlouhotrvající barvu na rty od značky Dermacol, která mi byla poskytnuta k otestování. Musím říct, že už při rozbalování obálky a prvním pohledu na barvičku jsem byla nadšená. Odstín, který jsem obdržela, jsem sháněla už hrozně dlouho (takový odstín, který by vypadal na rtech stejně jako v balení) a tenhle výrobek mi to umožnil. Abych ale nepřeskakovala, vezmu to hezky popořádku.


Barva se nachází v plastovém balení, které připomíná kdejaký lesk na rty. Výrobek je složený ze dvou částí. Na jedné straně se nachází samotná barva, která je v průhledné plastové tubičce, takže máte krásný přehled o tom, jaký odstín právě držíte. Na straně druhé najdete průhledný ultra jemný lesk, který patří na barvičku (na balení označována jako barevná báze). Líbí se mi, že je na výrobku vše hezky a čitelně popsáno a vyznačeny jsou i kroky, kdy kterou tubičku použít.

Barva se nanáší klasickým pěnovým aplikátorem, který najdete u všech lesků. Já jsem dostala odstín číslo 04. Jedná se o zářivou červenou. Rtěnek a lesků laděných do červena mám doma docela dost, takže mě trošku mrzí, že se ke mě nedostal nějaký jiný odstín (darovanému koni na zuby nekoukej, Veroniko!). Každopádně jsem z barvy tak nadšená, že si moc ráda nějaký jiný odstín koupím.



A jak je to s tou dlouhotrvající barvou? Troufnu si říct, že by vydržela mnohem víc, než šestnáct hodin. Na rtech drží jak přibitá a kam ji nanesete, tam zůstane (platí i v opačném případě - nedáš, není). Když jsem nanesla první vrstvu, hezky se vsákla do rtů a během chvilky zaschla. Na rtech je příjemná, matná a abych pravdu řekla, vyhovovala mi na rtech více takto, než s průhledným leskem. Ten můžete použít následně nebo ne, je to jen na vás. Já se bez něj asi v tomto případě obejdu a využiji ho klidně na holé, ničím nenabarvené, rty.

Za mě by tato barva získala všechny možné body, protože mě vážně nadchla a nezklamala. Největší problém byl jí ze rtů vůbec dostat :D Chce to pevné nervy, odličovací tampónkya pleťové mléko. Chvíli (alespoň v případě tohoto červeného odstínu) budete vypadat jak Heath Ledger v roli Jokera, ovšem po několika dalších tazích je červená pryč.

Zaujala vás tato barva na rty?
Budu se těšit na komentáře ;)

Vaše A.

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Zrovna tenhle odstín není nic pro mě, nenosím červenou, ale jinak mě barva zaujala.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Tý jo to vypadá hodně dobře! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Je to nádherná barva!
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná barva!

    http://bytheem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. mne sa teda riadne páči :) a nevieš aká bude cca cena? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, Tyhle "rtěnky" jsem už v viděla, ale nějak se mi ani jeden odstín nezamlouval. Přesto bych to chtěla vyzkoušet, třeba se po novém roce objeví více odstínů. :)) Hezká recenze, jsi první, která o tom napsala něco více :))

    OdpovědětVymazat
  7. SUPER !! Děkuji za skvělý tip, přesně něco takového sháním :) Už aby to bylo v drogériích :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak presne niečo takéto by sa mi zišlo!!! Vďaka za tip, len škoda, že nevieš povedať aká bude cena. Len tak zo zvedavosti som kukala aj na SK aj na CZ e-shop, ale ešte ho žiaľ nepredávajú... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Niečo takéto by som si určite kúpila. Rada nosím rúže, ale niekedy je to dosť nepraktické ,keď sa to všade otláča. Som zvedavá aj na odtiene :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  10. Věřím že produkt je výborný ale máš rty jak černoška :D promin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě :D Já se nezlobím, jsem za ně ráda, ať jsou jaký jsou ;)

      Vymazat
  11. Kvůli brigádě musím mít červené rty, jenže venku stojím a mluvím takže moje rtěnka moc nevydrží :) určitě si tento lesk koupím :) Díky za recenzi :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři