Gabriela Salvette Panoramico volume mascara - recenze

čtvrtek, prosince 04, 2014

Ahoj krásky,
dnes si dáme jednu recenzi :) Před několika týdny jsem od Gabriely Salvette vyhrála (jo, už zase) novou řasenku na testování, takže se jí teď společně podíváme na zoubek :)


Jde o řasenku Panoramico, která má být především zaškatulkovaná do těch objemových řasenek. Začnu klasicky balením. Na tom si tvůrci příliš nevyhráli (že by se řídili tím, že v jednoduchosti je krása?). Nijak tvarovaná, prostě obyčejná černá tuba s bílým nápisem. 

Ze začátku mi řasenka řasy dost slepovala, co se mi vůbec nelíbilo (ale to asi všechny nové řasenky). Po delším používání slepování už nebylo tak hrozné. Je zvláštní, že i když by řasenka měla vytvořit maximální objem, který tedy zatím postrádám, řasy mi hezky prodloužila.



Co by mohlo pro některé být kamenem úrazu je kartáček. Ten je symetrický a já osobně při líčení řas využívám jen jeho užší část. Té objemnější nějak ne a ne přijít na chuť. Čeho jsem si všimla je i to, že řasenka poměrně rychle schne, takže pokud se chystáte nanášet více vrstev, může se vám začít drolit. 

Řasenka mi oči mrkací panny nevyčarovala, což mi ovšem nijak zvlášť nevadí, já radši délku než objem. 



Zaregistrovali jste už tuto řasenku? Zkoušeli jste ji? Jak u vás uspěla?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Vypadá zajímavě, ale kartáček není úplně můj šálek čaje. Už na první pohled je vidět, že bude hodně slepovat řasy. Mě tento typ kartáčků prostě nesedí, škoda :(

    LINZICLIP Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Od GS jsem mela dve rasenky a jsou to ty nejlepsi vubec, takze i tahle me laka.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenka nevypadá moc dobře :/ Máš krásně modré oči!! <3
    beautylook.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tuhle řasenku určitě nevyzkouším hodně slepuje , takže dík za ušetřené prašulky, zrovna totiž sháním novou řasenku

    OdpovědětVymazat
  5. Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-) <3

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři