Dermacol MEGA LASHES řasenka pro super objem s panoramatickým efektem - recenze

středa, prosince 17, 2014

Ahoj krásky,
musím říct, že kdykoliv jsem měla nějakou řasenku od Dermacolu, byla jsem z ní nadšená a jinak tomu není ani tu této zlaté fešandy.

Dnešní recenze bude o řasence Mega Lashes, která je určená vytvoření super objemu a mimo jiné by měla vašim řasám dodat i panoramatický efekt. Ale hezky postupně, ke všemu se dostaneme.

Zlaté balení u řasenek mám ráda. Už na první pohled působí luxusně a naznačuje to, že by řasenka mohla přeci jen něco umět (jak mazaný marketingový tah). Když jsem se podívala na nápis, který se na řasence nachází, myslela jsem si, že jsem sebrala nějaký vadný kus, který se kdo ví kde válel, protože písmo bylo dodřené. Po projetí několika stránek na internetu jsem zjistila, že řasenka není zničená ani se nestala žádná chyba v tisku, prostě je to jen design písma (spadly mi ze srdce hned tři kameny).




Barva mé řasenky je černá (jak jinak) a co jsem si na ní naprosto zamilovala je kartáček. Tohle je přesně ten typ, který mi totiž dokáže vykouzlit krásné řasy. Na co vymýšlet složitě tvarované, mega či mini kartáčky, se kterými se špatně manipuluje a vy si při práci s nimi jen pocucháte nervy, na co? Na nic!

Už při nanášení první vrstvy jsem byla přímo nadšená. Řasenka, i když je úplně nová, mi řasy nijak neslepila k sobě, ba naopak. Krásně je oddělila, prodloužila, o objemu by se taky dalo hovořit. Během dne na očích sedí jak přibitá. Nezaznamenala jsem žádné drolení, obtisknutí nebo to, že by při aplikaci dělala žmolky. Kdepak, nic takového.




Po všech těch "řasových lepidlech" je tohle rozhodně velmi příjemná změna a jsem za tuto řasenku velmi ráda. S klidným svědomím vám ji mohu doporučit a nezbývá mi než jen doufat, že z ní budete stejně nadšené tak, jako já :)

Máte s touto řasenkou zkušenosti? Zaujala vás?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři