Rimmel London Sweetie Crush 011 Violet Swizzle lak na nehty

čtvrtek, listopadu 27, 2014

Ahoj krásky,
naskytla se mi možnost usednout k počítači (jinak totiž mé technické problémy s notebookem stále přetrvávají a abych pravdu řekla, připravuji se na nejhorší), takže využiji této chvíle k vytvoření alespoň rychlého článku.

Tento týden mě moc potěšil jeden mail, který byl od korunní Rimmelky z webu www.rimmel.cz. O co šlo? Byla jsem jedna z deseti slečen, kterým nejvíce během třech měsíců narostla karma (body, které na jejich webu sbíráte za tvoření mini článečků, které potom publikujete na svém vytvořeném profilu právě na webu rimmel.cz).  Odměnou mi bylo několik výrobků z dekorativní kosmetiky v hodnotě 1000,- a jeden dárek/produkt, který jsem si mohla vybrat sama. Na jednotlivé recenze se můžete těšit do budoucna, ale jednu si můžete přečíst právě teď.

Jako první jsem se rozhodla vyzkoušet lak na nehty z řady Sweetie Crush. Jistě jste měli možnost zaregistrovat pískové laky, které mají hrubou texturu. Jeden čas jich bylo všude plno (ať v drogeriích tak i na blocích). Vyzkoušela jsem tyto laky např. od značky Gabriela Sallvete nebo od Essence, ovšem tyto laky od Rimmel mě doposud minuly.


 Mám odstín 011 Violet Swizzle, což je krásná jemná světle fialová barvička, která vám krásně proráží tyto podzimní a sychravé dny, každopádně si ji úplně živě dokážu představit na nehtech v období jara, kdy začíná svítit sluníčko, vše kolem nás se zelená, stromy začínají pučet.. Už aby to tu bylo. Lak je, asi jako všechny laky, ve skleněné lahvičce, na jehož uzávěru je vidět markýza typická pro nějaký stánek se zmrzlinou nebo jinými sladkostmi. Štěteček je velmi hustý, lak se s ním nanáší dobře a snadno se s ním manipuluje. Po nanesení první vrstvy je lak docela průhledný, takže pro větší pokrytí nehtu jsou třeba vrstvy dvě. Jeho výdrž je parádní. Nijak se mi neodchlipuje, drží a postupně odrůstá s nehtem do té doby, než se rozhodnete lak odlakovat.

Jakmile budu mít cestu do drogerie, určitě se podívám i po ostatních odstínech. Sestře se velmi líbil, tak že by tím dala Ježíškovi typ na menší vánoční dárek pod stromeček?

Máte s těmito laky zkušenost? Líbí se vám laky s pískovou texturou nebo dáváte přednost lesklému či matte povrchu?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Tento lak mám, akorát ve žlutém odstínu a jsem spokojená :) Ta růžová vypadá krásně
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. laky s pieskovou textúrou mám rada - obľúbila som si hlavne tie od značky Gabriella Salvete :)

    http://l0veyourselffirst.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá moc krásně jako krásné cookies, textura je pěkná
    a ta barva je taky úžasná ;)

    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
  4. Je pekny.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. ten je krasny! :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerá zaujímavo a verím, že musí aj dlhšie vydržať, ked je taký drsny :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já si nedávno pořídila růžový (za 20,- v Tetě!) a musím říct, že jsem nadšená. Barva je nádherná a hlavně výdrž je fantastická! Určitě jej doporučuju :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som ani nevedela, ze Rimmel ma laky s pieskovou texturou! Krasny je!
    Pozyvam na giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři