My Cosmetic Bag

neděle, listopadu 02, 2014

Ahoj krásky,
možná si pamatujete tu dobu, kdy se s příspěvky tohoto typu přímo roztrhl pytel a mohli jste je najít téměř na každém blogu. Právě proto jsem si řekla, že s tím svým chvíli počkám a zveřejním ho později. Už to nějaký ten pátek bude, boom s ukazováním kosmetických taštiček utichl a proto mi nic nebrání v tom vysypat vám i tu svoji (co bych to taky jinak byla za beauty blogerku, že jo).


Kosmetiky, ať už té pečující nebo dekorativní, mám doma skutečně mraky. Snažím se jí spotřebovávat jak jen to jde, ale díky testování nebo mému podlehnutí v drogeriích se mi to nějak nedaří. Skladuji jí v různých plechových nebo papírových krabicích, kufřících a kufrech. Do své kosmetické taštičky jsem dala jen to nejdůležitější, tedy to, co na 100% využiji při každodenní líčící rutině. A co mezi ony výrobky patří?

Začnu samotnou taštičkou. Tu jsem dostala kdysi k svátku od své sestry. Bylo to spíš takové psaníčko/malá taštička do ruky, ale vím, že bych ji určitě někde zapomněla, moc věcí se do ní nevleze, zato účel pro uschování těchto kosmetických drobností splňuje dokonale. Je černá, koženková a s šedými cvočky. 

Vevay tekuté oční linky 
Tyhle oční linky jsem dostala v jednom z kosmetických balíčků (teď nevím, k jaké příležitosti) od své maminky. Přiznám se, že jak jsem na všechny tekuté nadávala, teď bych bez nich nedala ani ránu. Linku nakreslí přesně tak, jak chci, jen je třeba si dát pozor, aby se hned neobtiskly. 

Dermacol Cover Make-up (hned 2x)
Nejvíc krycí make-up, který jsem kdy vyzkoušela. Problém byl s výběrem odstínu. Žádný pro mě totiž nebyl ten pravý ořechový. První byl moc tmavý, další moc světlý a než se do třetice všeho dobrého trefit do dalšího špatného odstínu, odstíny 208 a 213 jsem smíchala a tjadá, vznikl mi ten nejlepší odstín, jaký jsem si mohla přát. Krycí schopnost úžasná, pleť jak z alabastru, co víc si přát :)

Balea balzám na rty Mandeltraum
Už ani nevím, kolikáté že je tohle balení, které jsem si koupila. Ihned po jeho spotřebování utíkám do drogerie pro nové. Suché a popraskané rty nemá nikdo rád a v nadcházejícím ročním období to bude platit dvojnásob ;)

Gabriella Salvete rtěnka All Bacio v odstínu 09 Lovely
Pokaždé, když zatoužím po lehce zvýrazněných rtech, sahám právě po této růžové krasavici. Líbí se mi na ní, že si její intenzitu barvy můžu zvolit sama. Když na ni nebudete tlačit, je skvělým doplňkem pro běžné nošení a když trošku přitvrdíte, bude ideální na nějakou party nebo akci.

Essence set pro úpravu obočí
Jestli úpravu (nebo spíše zvýrazňování) obočí zanedbáváte, děláte velkou chybu. Obočí tvoří jakýsi rám obličeje a jeho úprava umí udělat s obličejem zázraky. Nikdo po vás nechce, aby jste nosili obočí ala Brežněv, ale dát mu nějaký tvar a vyplnit nedokonalosti se rozhodně vyplatí ;)


Rimmel London pudr Stay Matte
Bez pudru se v poslední době vážně neobejdu. Je to díky tomu, že přes celý den v Brně nemám čas na nějaké upravování make-upu (co zmizí, zmizí, svět se nezboří), takže ráno celý make-up zafixuji pudrem a o víc už se nestarám. Vytvoří mi krásný matný finish a zabrání nechtěnému lesknutí. 

Dermacol paletka korektorů
Naprosto parádní věcička hned několika věcí v jednom. Najdete v ní hned dva druhy korektorů na zamaskování nedokonalostí, korektor na sjednocení a aby toho nebylo málo, tak i rozjasňovač ideální pro rozjasnění míst těsně pod obočím. Všechno doplňuje i pěnový aplikátor (který stejně na prstíky prostě nemá).

Dermacol řasenka Vampire
Víc než na hustotu řas si potrpím na jejich délku a tato řasenka mi to maximálně umožňuje! Odpouštím ji i menší slepování řas k sobě a to všechno jen díky tomu, že mi udělá tak dlouhé řasy, že se  s nimi mohu "polechtat" až pod obočím :D

Dermacol bronzující paletka
Víc než na růžové tvářenky a zvýrazňování "jablíček" si potrpím na konturování a vykreslení rysů v obličeji. Tato paletka se stala ihned mojí oblíbenkyní a můžu ji jen doporučit!

Gabriella Salvete řasenka Diamante Intenso
Když zrovna nemám náladu na extra dlouhé řasy a moje srdce zatouží po něčem přirozenější, sahám právě po této řasence. Řasy nabarví, neslepí, rozčeše a dodá jim hodně přirozený vzhled. Jedinou nevýhodou je to, že se mi pokaždé během nošení obtiskne na kůži pod okem :(

Essence rtěnka v odstínu 11 Nude Love
Někdo v tělových rtech vidí mrtvoly, já zase krásu. Holé rty mám ráda, když se snažím nasměrovat veškerou pozornost na oči. Jestli sháníte právě takovou barvičku za rozumnou cenu, určitě mrkněte do regálku s kosmetikou Essence. 

Tak a to by bylo z mojí kosmetické taštičky vše. Kdybych tu měla rozebírat všechny kosmetické kufry a krabice s kosmetikou co doma mám, tak by jsme tu asi byli až do Vánoc :D

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Moc pěkný článek a máš krásnou taštičku :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek :))) Musím se mrknout po Essence rtěnce tento odstín ještě nemám :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych zase ráda nějaké jiné odstíny, docela mě totiž nalákaly ;)

      Vymazat
  3. Musím říct, že jsem ráda, že nejsem jediná, kdo sebou tahá tolik věcí :) Kolikrát když jsem viděla taštičky ostatních blogerek divila jsem se, že tam toho mají tak málo :D

    REALASH GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já s sebou tuhle taštičku nenosím :D Mám ji doma, ale jsou v ní výrobky, které nejvíc používám, tak abych pořád nemusela roztahovat kufříky a krabice s ostatní kosmetikou. Přes den na úpravu make-upu vážně kašlu :D

      Vymazat
  4. Moc mě baví tenhle typ článku, ráda okukuju co ostatní holky používají.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Stay Matte od Rimelu používám taky..nejlepší pudr, který jsem kdy měla. Pořád se k němu vracím.
    S Dermacol Cover Make-upem mám naprosto stejný problém. Absolutně mi nesedí odstínově, tak ho aspon používám v menším množství jako korektor.
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek :) http://svetkossmetiky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Většinu jsem zkoušela a máš pravdu, že jsou super :) Tyhle články miluju :)
    beautylook.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři