MIMO PROVOZ

pondělí, listopadu 17, 2014

Ahoj krásky,
tímto příspěvkem bych vám jen chtěla říct, že blog bude nějaký čas mimo provoz. Můj notebook se rozhodl nespolupracovat, neustále se vypínal a včera pro změnu nenaskočil vůbec. Teď ho bude čekat cesta směrem k poslední záchraně a pokud mu ani tam nepomohou, budu nucena ho vyměnit za něco mladšího a novějšího. Doufám, že pokud by tato situace nastala, podaří se mi z něj alespoň dostat veškeré dokumenty, hudbu nebo fotky.

Přístup na internet mám buď z mobilu nebo mini notebooku, ovšem pokud jde o vkládání nebo úpravu fotek, také to s ním není zrovna růžové (ale co, hlavně, že jede).

Moc děkuji za pochopení a snad se brzy opět ohlásím!
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Mne toto donedávna moj notebook tiež stále robil, stále sa prehrieval a po 10 min. vypínal. No stačilo ho poriadne prečistiť a prefúkať všetky tie ventilátory zospodu a už fičí bez problémov pol dňa :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě tohle právě začal dělat jak jsem ho profoukla vysavačem :D ale ještě to s tím zkusím a když to bude stále stejné tak už mám domluvenou opravu. Takže uvidíme ;)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři