Gabriella Salvete Diamante Volume & Long INTENSO mascara - recenze

sobota, listopadu 01, 2014

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám jednu recenzi. Na zoubek se podíváme řasence Diamante Volume & Long Intenso, kterou můžete najít ve všech stojanech s kosmetikou Gabriella Salvete.


Opět začnu balením. To je bílé, s čím jsem se u řasenky zatím nesetkala, ovšem vůbec s tím nemám problém. Ba naopak. Bílý plast s černým nápisem který doplňují stříbrné puntíky je příjemná změna po jednobarevných nebo černo-zlatých kombinacích. Líbí se mi i tvar balení. Dole se zužuje a i přechod mezi tubou a kartáčkem je zvýrazněn stejným způsobem. 



Kartáček byl pro mě taky novinkou.  Najdete na něm totiž různé velikosti štětinek. Na jedné straně jsou krátké, kterými si snadno nalíčíte spodní řasy a z druhé strany jsou delší štětinky, které jsou navíc i tvarované, takže manipulace s ním by měla být hračkou pro každé oko. I když jsem se zatím s ničím podobným nesetkala, kartáček mi vyhovuje.

Čemu dávám ohromný palec nahoru je to, že kartáček má snahu řasy krásně oddělit od sebe. Nenanese na ně hned tunu barvy, které vám pak řasy slepí k sobě. Ne. Velmi malé množství řasy zvýrazní a ještě k tomu hezky rozčeše. Super! Na očích hezky drží, nedrolí se mi ovšem s čím trochu zápasím je to, že se mi řasenka během dne obtiskne na kůži pod oči.




Řasenku bych si rozhodně pořídila znovu, jsem s ní moc spokojená. Sehnat jí můžete od 129,-
Máte s touto řasenkou zkušenosti? Zaujala vás?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

6 komentářů

  1. pěkná řasenka, možná se na ní podívám v obchodě:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Túto špirálu som ešte neskúšala, presnejšie, nevedela som o nej. Musím povedať, že ma zaujala. Má krásne balenie, ktoré je iné a veľmi zaujímavé. S kartáčikom som sa stretla už pri špirále od Oriflame. Ten mi veľmi vyhovuje. Určite sa na túto špirálu pôjdem pozrieť a porozmýšľam aj o kúpe.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že řasenka mě moc zaujala jak obalem, tak efektem na řasách, mrknu po ní :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Řasenky od GS mám strašně ráda, po téhle jsem zatím ještě nesáhla,ale jelikož mi má řasenka dochází mrknu se po téhle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Má sympatický kartáček, tak myslím, že by mi mohla vyhovovat. No uvidím, jestli ji časem zkusím :)

    REALASH GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ma takovy obycejny kartacek, ktery by se mi I zamlouval. Udela pekne rasy asi se po ni podivam
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři