Dermacol HT 3D remodelační denní a noční krém +30 - recenze

čtvrtek, listopadu 20, 2014

Ahoj krásky,
mé technické problémy s mým notebookem stále přetrvávají, ale nějak mi to nedalo a musela jsem usednout k našemu stolnímu pc, stáhnout do něj všechny fotky výrobků z mobilu nebo zrcadlovky a připravit pro vás nějaký ten článek. Vy budete mít co číst a moje svědomí bude o něco klidnější, že na blog úplně nekašlu :)

Tato recenze je určená pro věkovou kategorii +30 a tentokrát jsem produkty netestovala já ale moje máma. Krémy používá téměř dva měsíce, takže by její pocity a výsledky z užívání měly bát víc než ověřené.

Já vám mohu alespoň shrnout, co v krému můžete najít, co slibuje a v jakém balení ho najdete. Zbytek už bude na mojí mámě.


Jedná se o dva remodelační krémy (denní a noční) s kyselinou hyaluronovou a silným protivráskovým komplexem. Má obnovovat 3D strukturu pokožky, její hustotu, vyplňovat vrásky a měl by být alternativou různých hyaluronových injekcí. Použít ho můžete na všechny typy pleti.

Balení krému se mi líbí. Jsou schovány v papírové lesklé zlaté krabičce, která už napovídá o tom, že se uvnitř skrývá cosi "vzácného", Něco, co bychom mohli nazvat jako nějaký zázrak určený pro zralou pleť Když otevřete krabičku, uvidíte krém ve skleněném balení se zlatým uzávěrem. Po jeho odšroubování je třeba odstranit i bílé plastové víčko, které zabraňuje zbytečné plýtvání krému a nechtěnému vyškrabování z hlavního uzávěru (heh, jak mazané).

V sobě má spoustu aktivních látek. Mezi ně patří např. kalparine (olejový extrakt z hnědé mořské řasy pro obnovení elasticity pokožky), vitamín E (antioxidační účinky a působí proti předčasnému stárnutí pokožky), vitamín F (podpora regenerace buněk), bambucké máslo (zklidňující účinek, zjemňuje, stabilizuje vlhkost), mandlový olej (ošetřuje a regeneruje suchou a popraskanou kůži, zvlhčuje, vyživuje), D-panthenol (regeneruje, udržuje pokožku hydratovanou), glycerin (zabraňuje ztrátám vody z pokožky), SPF 15 (chrání před slunečním zářením).

Krém by měl tváři dlouhodobě navrátit kontury, vyhladit vrásy, zlepšit stav hydratace, zvýšit tvorbu kolagenu a elastinu, omlazuje a zklidňuje.

Ve výsledku krém slibuje viditelný efekt již první den. zlepší pevnost pokožky o 35%, zlepšuje vzhled výrazových vrásek o 12%, redukuje povrch vrásek a jejich hloubku.

Máma si krémy aplikovala skutečně pravidelně každý den, jak ráno tak i večer. Zamlouvala se jí vůně, která není nijak extra parfemovaná. Spíš taková nevýrazná, přírodní. Krém nemá v "popisu práce" provonět, ale "vylepšit" pleť, což by odpovídalo. Konzistence je prý taky velmi příjemná a nanášení je velmi snadné. Krém se hezky vstřebává a, světe div se, máma po několika prvních aplikacích zaznamenala zlepšení a zjemnění její pleti. S radostí na sebe tak plácá krém dodnes.

Jeden tento krém seženete od 310,- (50 ml). S přibývajícím věkem je zřejmě třeba si v pečující kosmetice trošku připlatit, pokud chceme, aby pleť vypadala co nejlépe, ale i tak se mi ty tři stovky nezdají příliš.

Máte s těmito krémy zkušenosti? Jak pečujete o pleť v boji proti stárnutí?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Zní to dobře! Opravdu je třeba po 25. roce věku něco začít používat. Jsem ráda, že jsem na to přišla aspoň v 30 a pleť mám na svůj věk v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  2. Super článok, to by bol skvelý darček pre maminku. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rozmýšľala som, že ho kúpim mamine, tak vďaka za recenziu :)
    Rada by som ťa pozvala na môj blog, kde mám novú videorecenziu na kozmetické produkty :)
    www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři