SWISSO LOGICAL - Intenzivní terapie proti celulitidě - recenze na Krásná.cz

čtvrtek, října 09, 2014

Ahoj krásky,
po dlouhé době se na webu Krásná.cz objevil jeden z mých článků. Ne, že bych s nimi nějak otálela a nepsala, ale nejdříve se vydávaly příspěvky, které se týkaly léta a různých témat s ním spojených. Teď už je tu podzim, takže snad se mé články, které nejsou nijak zaměřeny na různá období, na webu již brzy ukážou.




Na nějaké zázračné přípravky, po kterých nechtěné dolíčky na kůži zmizí, jsem nikdy nevěřila. Když už jsem něco vyzkoušela a on by to vážně fungovalo, nejspíš bych se v tom musela máčet od rána do večera. Ne že bych měla nohy jak struhadlo, ale víte co, ženská nikdy nebude úplně spokojená :D Tento přípravek mi ale přijde jako parádní doplněk v péči o vaši pokožku. Za mě se v boji proti celulitidě osvědčilo hodně pít (nejlépe čistou vodu nebo zelený čaj - neslazený), celkově omezit sladké nebo slané, kávu, dělat dřepy a běhat (nebo se prostě hýbat, nemusíte běhat žádný maraton, i rychlá chůze se počítá).

Rozhodně jsem se těchto věcí nevzdala nadobro a ráda si zahřeším, každopádně všeho s mírou. Stále ale zastávám názor, že na světě jsou horší věci než pár dolíčků na stehnech, takže ať už v celulitidě vidíte ohromného strašáka a veliký problém, konec světa kvůli ní rozhodně nehrozí :)

Máte taky nějaké osvědčené tipy, které vám zabírají na zmizení celulitidy??
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Vypadá zajímavě. Já používám jeden od Dermacol, ale jinak se snažím prostě nějak vyváženě jíst a cvičit. Ale rozhodně nejsou tyto krémy k zahození, spíše naopak. Jsou dobré jako účinná prevence :)

    OdpovědětVymazat
  2. Téda, vypadá docela dobře, díky za tip :)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  3. Netrpím nijak extra celulitidou, ale nějaké ty malinké dolíčky sem tam jsou :(. Když se pravidelně hýbá, tak vidím změnu k lepšímu :) Jinak jsem žádné další tipy nezkoušela
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři