Moje premiéra s Yankee Candle - Chocolate Layer Cake

středa, října 29, 2014

Ahoj krásky,
kdo se pohybuje ve světě blogů a nebo Instagramu, určitě už někdy narazil na obrázky svíček/vosků od Yankee Candle. Já o nich zatím jen četla nebo obdivovala ty kousky, které zdobí pokoje různých lidí, které právě na Instagramu sleduji. Díky soutěži na facebookových stránkách Yankee Candle jsem měla možnost jednu z deseti svíček vyhrát. Ano, ano. Já, která za celý svůj život nic nevyhrála, jsem tento měsíc už odebírala asi třetí balíček s nějakou výhrou a to vše jen během jednoho měsíce :D (že by paní Štěstěna pro jednou stála při mně?).


Soutěžilo se o svíčku, která je žhavou novinkou, konkrétně o svíčku s názvem Chocolate Layer Cake.

Při rozbalování krabice se mi do rukou dostala obrovská a těžká (623g svíčku jsem doposud nevlastnila a ani nedržela v ruce) skleněná dóza, která kdyby nebyla určená k pálení (přesněji její obsah), normálně bych asi vzala lžíci, zabořila ji do svíčky v domnění, že se jedná o nějakou nutellu a v tu ránu by mi nějaká alergie na čokoládu byla úplně ukradená :D


Co mně dostalo do kolen je vůně. Neodolatelné čokoládové aroma, které vám ihned vyvolá chuť na nějakou dobrotu, třeba právě na ten čokoládový vrstvený dort, který můžete vidět na obalu.

Svíčku jsem nechala otevřenou na stole a během půl hodiny byla její vůně v celém bytě. Jak mně vosky od Yankee Candle nechávaly hodně dlouho chladnou, najednou se o ně musím (nemusím, ale prostě nemůžu odolat) zajímat, protože hodlám svoji, zatím začínající sbírku, rozšířit o několik kousků.

Poradíte mi, které bych měla rozhodně vyzkoušet a které stojí za koupi?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Taktéž mám dvě svíce :) a ještě dvě malé miniautkry a vosků už jsem zkusila několik. Mohu doporučit levandulovou vůni, vanilla chai a pak všemožné vánoční vůně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k výhře :) Yankee Candle je závislost, takže počítej s tím, že jí úplně propadneš. Já tuhle značku miluji :)

    Spotřebováno - Září 2014

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že o nich pořád přemýšlím a tak bych si udělala na Vánoce radost a asi si ji pořídila :)) nějakou spešl vánoční vůni =) uvidíme dle práce :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je parádní, že jsi vyhrála :) Musí vonět nádherně
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k výhře :) Nebo teda ke všem výhrám;) Záleží jaké vůně máš ráda, jestli silnější nebo jemné, jestli vůně jídla, ovoce nebo květinové :) Mrkni na stránky Yankee a vybírej.

    OdpovědětVymazat
  6. Jestli vánoční vůni, tak - "christmas cookie" a dále -" soft blanket", "clean cotton" nebo "black cherry". Všechny tyto vůně jsem koupila na doporučení a mám je doma (mám i jiné, ale výše uvedené jsou TUTOVKY).

    OdpovědětVymazat
  7. Já doporučuju: Clean Cotton, Baby Powder, Fluffy Towels, Soft Blanket, A Child´s Wish, Vanilla Lime a Mandarin Cranberry.

    OdpovědětVymazat
  8. Myslim ze vsechny v platinové řadě voní krásně. Jsou to ty nejprodävananější. Mě nejlíp voní levandule s citrónem - Lemon Lavendr, mandarinka s brusinkou, na vánoce Snow in love.

    OdpovědětVymazat
  9. Jéva, tiše závidím, máš fakt štěstí, ta vůně musí být krásná! :D Já bych ti doporučila BlackCherry, krásná vůně :).

    OdpovědětVymazat
  10. já mám už docela dost vosků, protože bych si chtěla koupit nějakou velkou svíčku a stále nevím jakou vůni :D

    OdpovědětVymazat
  11. Yankee není špatný i já ho kupuju, protože kromě yankee a ikea se tady prostě nedaj koupit kvalitní vonné svǐčky. Mám i svíčku i hromadu vosků, ale zase takový odvar to není na bath and body to prostě nemá. Pokud to yankee není silná vůně tak ho ani necítím :-/

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji k výhře a rozhodně doporučují Honey Glow, která voní úplně stejně, jako parfém Gucci Guilty:-))

    OdpovědětVymazat
  13. Miluji svíčky od Yankee Candle :-) ale tuhle vůni jsem nezkoušela. Určitě by mi ale voněla, protože miluji tyhle sladké vůně.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři