Make-up Inspiration: SUGAR SKULL

pátek, října 31, 2014

Ahoj krásky,
Halloween je tu! Chystáte se vyrazit na nějakou party zaměřenou právě na něj? Pokud ano, mám tu pro vás další typ na to, jak se zkrášlit.

Určitě už jste na webu narazili na různé looky, které byly inspirované lebkou, ale ve výsledku ze sebe neuděláte pouze rentgenový snímek, ale něco hezčího, doplněného pavučinami nebo květinami. Mě pro vytvoření tohoto halloweenského looku inspirovala moje oblíbená youtuberka Maya Mia.


Musím říct, že mi toto líčení trvalo docela dlouho, na mě až neobvykle dlouho. Asi to bylo kvůli tomu, že jsem se s tím skutečně sr... dala si záležet. Na vytvoření jsem potřebovala světlý make-up, barevné stíny (modrý a oranžový), tekuté oční linky, černou kajalovou tužku a pro vykreslení větších černých plot jsem použila tělovou černou barvu

Líčení očí se mi zalíbilo (myšleno to líčení očí s linkou a nalepenými řasami) a klidně bych ho zvolila i na běžné nošení. S druhou variantou bych zacházela opatrně. Na našem domě nám momentálně mění střechu a přímo pod oknem mám lešení + aby toho nebylo málo tak i žebřík se vstupem do dalšího poschodí (už na samotnou střechu). Při focení tohoto looku si zrovna nějaký dělník chtěl na tu střechu vylézt a jak mě přes okno uviděl, oči mu v tu chvíli vyjeli jak šnekovi :D Omezovat se nehodlám, takže ať si začnou, chlapci, zvykat :D

Líbí se vám různá líčení typu "skull"?
Budu se těšit na vaše komentáře!
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři