Líčení v barvách podzimu

úterý, října 28, 2014

Ahoj krásky,
podzim je všude kolem nás a tak jsem se rozhodla v jeho duchu vytvořit i líčení, které vám chci tímto článkem ukázat. Není třeba v tom hledat žádnou vědu. Sáhla jsem po barvách typických pro podzim - hnědé (ve světlejší a tmavší verzi) a oranžové.


Do vnitřního koutku oka (zhruba na 1/3 víčka) jsem nanesla oranžovou, za ní následovala hnědá, která měla lehce cihlový nádech a do vnějšího koutku oka a na vykreslení jsem použila tmavě hnědý stín. Stačilo mezi sebou rozblendit barvy do ztracena, zjemnit přechody, na oko ještě nakreslit černou linku, na řasy dát řasenku a je hotovo :)

Podzim je období, kdy všechna BBčka, CCčka a všechny pomocníky tohoto typu schovávám hodně hluboko do kosmetického kufříku a do popředí přichází celá škála make-upů. S očima si většinou příliš nevyhraju, většinou mi postačí dva stíny laděné do NAKED tónů, které rozetřu do ztracena nebo oko vykreslím tmavším stínem. Jindy "nahodím" jen linky, řasenku a jde se. I tak se ale těším na nadcházející plesovou sezonu, až budu moct přitvrdit (alespoň u líčení očí) a využít tu škálu všech barev v paletkách, které doma mám.

A jaké líčení preferujete na podzim vy? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři