Každý máme svého anděla, ten můj žije v Teplicích

středa, října 08, 2014

Ahoj krásky,
dnešním dnem jsem si vzala ve škole "volno". Asi na mě dolehly veškeré nástrahy podzimu, bolí mě hlava, jsem unavená, bez nálady, celý den bych jen prospala a nedělala vůbec nic (to se mi ale nepoštěstí, protože povinností je až až a nějaké lenošení si budu moct nechat až na víkend).

Už od rána je to u nás jako na ústředně. Za dopoledne se tu vystřídali hned tři pošťáci. První byla moje zásilka s produkty od Dermacolu na testování, takže do budoucna se můžete těšit opět na recenze. Další  balíček byl pro mého tátu a když pošťačka zazvonila potřetí, předala mi něco, co mi prozářilo celý den. Byl to balíček s radůstkami od mého blonďatého andílka Andrejky  



I když se s Andrejkou znám pouze virtuálně (každopádně doufám, že se tato situace už brzy změní), takovéto radosti si děláme druhým rokem. Začalo to bloggerskými swapy, potom dárečky na narozeniny, na Vánoce a stala se z toho taková tradice. Rozhodně to neberu jako nějakou povinnost. Ráda vytvářím různé balíčky a když vidím, že i taková blbůstka nebo drobnost dovede člověka potěšit, ráda u toho zůstanu :) 

V pátek, což je 10. 10., slavím narozeniny. Asi okolo čtvrté hodiny odpoledne to bude přesně dvacet jedna let, co jsem vykoukla na tenhle svět. Je to šílené, připadám si, jak kdybych byla už jednou nohou v hrobě :D Právě k této příležitosti (narozeniny, ne trénování skoků do rakve) jsem od Andrejky obdržela balíček se spoustou věciček, které mi udělaly šílenou radost! 

Byla jsem obohacena o úžasný sprchový gel s tou nejsladší vůní. Následovalo báječné tělové mléko se stejně perfektní a slaďoučkou vůní, jakou měl sprcháč. Na příliš výrazné nebo přeslazené vůně si příliš nepotrpím, to ale neplatí právě u těchto výrobků určených do sprchy či do vany. Dál na mě čekal v balíčku krásný náhrdelník s náušnicemi. Andrejka jak kdyby to tušila, přesně takovou barvu šatů, jako má modrý kamínek na náhrdelníku, jsem si před nedávnem objednala :D Takže o doplněk už mám postaráno. V malé skleněné lahvičce se ukrývá provoněný olej do koupele a poslední radůstkou byl lak od Catrice v krásném broskvovém odstínu. 

Celým tímto článkem bych chtěla Andrejce z celého srdce poděkovat! Všechny dárečky u mě najdou uplatnění :) 

Mám tě ráda zlato  

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Jsem strasne rada, ze balicek dorazil a snad Te vecicky potesi, byly vybirany s laskou a od srdce :-* omlouvam se za nacasovani, ale jelikoz se vracim z Prahy vzdy koncem tydne, odeslala jsem balicek jiz na zacatku tydne, aby stacil dojit :) Take Te mam moc rada :-* a preji pozitivni dny!

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásné :) Andrejka je moc hodná :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, to je super, že si takhle s Andrejkou děláte radost! Nadělila Ti moc krásně dárečky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že to vyměňování dárečků je paráda. Andrejka rozhodně vybrala samé krásné věci :)

    New in: September 2014

    OdpovědětVymazat
  5. jednou nohou v hrobě a co mám říkat já s 27 narozeninama na krku? =D Jinak tyhle balíčky taky miluju!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem ted nemocná, je to hrozný tohle počasí, jeden den rzne, druhej je to skoro na opalovačku :D
    Dárečky sou moc krásný, je super mít s někym takovýhle vztah :)

    OdpovědětVymazat
  7. máte krásny a milý zvyk, aj ja som si tak posiela s mojou kamoškou balíčky, len žiaľ ta kamarátka už nežije, moc mi chýba
    http://kissinka7.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Pekny balicek, vsechno nejlepsi k narozeninam a vyndej tu nohu z hrobu :-D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  9. Holky, už to konečně dejte dohromady i ve skutečnosti!!!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři