Dermacol Truffle Moisturizing Make-Up - recenze

středa, října 01, 2014

Ahoj krásky,
jelikož je dnes venku skutečně mizerně (alespoň u nás od rána prší), je ideální čas na to usednout k notebooku a podělit se s vámi o jednu kosmetickou recenzi.

Na zoubek se podíváme novému hydratačnímu make-upu s výtažkem z bílého lanýže od Dermacolu. Produkt mi byl opět poskytnut na otestování, takže mojí manažerce patří obrovský dík. Na produkt jsem byla zvědavá už delší dobu a moc jsem se těšila, až s ním přijdu do styku.


Tento hydratační make-up slibuje dokonalé splynutí s vaší pletí a postará se o vytvoření bezchybného, přirozeného vzhledu a po celý den by s ním měla být pleť rozjasněná svěží a hebká na dotek. Je bez parabenů, dermatologicky testován, dostupný ve čtyřech odstínech a určený pro všechny typy pleti.

Do rukou se mi dostal odstín číslo 2. Přiznám se, že při plánované koupi bych po něm sáhla nejspíš taky, protože "dvojka" je odstín, který ke mě vždycky sedl. Světe div se, po nanesení tohoto odstínu jsem bílá jak zeď, takže make-up ihned po otestování putoval k mé blonďaté sestře,  na kterou sedí úplně perfektně.

Make-up má krásné skleněné balení s modrou praktickou pumpičkou a plastovým víčkem. Na víčku (z boku) najdete napsaný odstín. Ten nenese žádný název, pouze samostatné číslo.



Make-up se nanáší skvěle! Co se mi na něm líbí je jeho vůně. Doposud jsem se s ničím podobným nesetkala, ale je mi příjemná. Jde krásně rozpracovat do ztracena, nedělá žádné mapy/fleky/skvrny. Jeho konzistence je tekutá, to mi ale nijak nevadí, o to lépe se s ním pracuje při nanášení. Skutečně na pleti vytvoří krásný finish, který ale není matný a určitě je třeba obličej přepudrovat. Na dotyk je velmi jemný. Pokud jde o krytí, přiřadila bych ho k těm s nižší krycí schopností. Pokud máte někdo pleť jak z alabastru, tenhle make-up si rozhodně zamilujete ale ty z nás, které trápí nějaká ta nedokonalost, z něj na větvi zřejmě nebudou.



Sečteno, podtrženo, tento make-up bych si sama klidně pořídila, pouze v tmavším odstínu a v případě, že bych pleť měla v lepším stavu než mám teď. Lahvičku s 30ml seženete za 329,- 

Máte s tímto make-upem zkušenosti? Zaujal vás?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Minulý týždeň som si ho kúpila, tak testujem :) Zatiaľ spokojnosť, uvidím, ako sa bude "tváriť" v zime, kedže vtedy mám strašne suchú pleť :)

    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. pěkná recenze:)))) budu uvažovat o koupi:))

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teď zamilovala od Dermacolu Caviar Make-up, ale tuto novinku také plánuji vyzkoušet :)

    Radu Essence giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Tento makeup mě zaujal, to ano, ale bohužel toho mám doma tolik, že si dávám pauzu. :) Každopádně někdy v budoucnu možná... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hrozně mě tenhle makeup láká, ale pořád si nejsem jistá, jestli je pro mě. Nějaké ty nedokonalosti mám, takže potřebuju tak střední krytí, něco jako Dermacol Imperial, který používám teď. Takže jsem pořád na vážkách, jestli ho (i kvůli té ceně) prubnout, nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento vypadá zcela dobře! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem asi jediná divná, ale tenhle make-up je prostě katastrofa, nedrží dělá jednu velkou mastnou masku a nejde zapudrovat ani kamiónem pudru....o výsledku, co mi udělal na pleti raději už ani nemluvit....

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  8. mám mastnější pleť s akné, takže po něm asi nesáhnu, ale gratuluji dermacolu, že pochopil problematiku odstínů makeupů..

    OdpovědětVymazat
  9. To u nás zase včera bylo krásně, teplo. Make-up vypadá moc pěkně
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. Makeup mě zaujal. Všeobecně mě makeupy od Dermacolu moc nevyhovují tak třeba tento bude první :)
    modniblog.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem si jej oblíbila. Tadyto se Dermacolu povedlo, včetně odstínové politiky:-).

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři