Al Bacio - nové rtěnky od Gabriella Salvete - recenze

středa, října 15, 2014

Ahoj krásky,
není to dávno, co na Facebooku kosmetické značky Gabriella Salvete probíhala soutěž o nové rtěnky Al Bacio. Aby jste se soutěže zúčastnily, stačilo poslat našpulenou fotku (prostě klasickej "Duckface") a onen pomyslný polibek někomu věnovat. Ano, ano, taky jsem našpulila, vyfotila, poslala a světe div se, vyhrála! 

Domů mi během několika málo dnů po oznámení výhry přišla jedna z těchto nových krásek a vy si právě teď můžete přečíst moji recenzi na jeden z devíti možných odstínů z této řady.



Začala bych, jak už to tak bývá, balením. To mě na první pohled příliš neoslovilo. Obyčejný kus růžového lesklého plastu se stříbrnou spodní částí, ve kterém se po otevření ukrývá vámi zvolený odstín. Těch je rovnou devět, takže věřím, že si každý přijde na své a vybere si tu barvičku, která k němu půjdu nejlépe.

Mě byl odeslán odstín 09 Lovely. Při otevření jsem se trochu zděsila, protože ona růžová se mi zdála příliš výrazná a já si potrpím spíš na přirozenějších rtech (červenou nebo jakoukoliv výraznější barvu volím jen na nějaké společenské akce - většinou plesy). Konzistence těchto rtěnek se vám jistě zalíbí. Na rty se nanáší vážně báječně, protože je velmi lehká, gelová a hydratační. Po prvním nanesení na rty vám je rtěnka lehce obarví. To se mi zamlouvalo, protože přeci jen v přirozenosti je krása a méně je někdy více. Pro mě se stává rtěnka půvabnou a roztomilou (přeloženo z lovely) právě při této první lehké vrstvě na rtech. Intenzitu rtěnky si můžete tedy zvolit sami. K výraznější barvičce stačí rty přetřít ještě jednou.

Výdrž v plné palbě (rozumějte po několika přejetí po rtech) se pohybuje okolo dvou hodin, potom je třeba rtěnku aplikovat znovu.



Drogeriím se momentálně nějak vyhýbám (ne úmyslně), ale jakmile se mi naskytne příležitost, omrknu i ostatní odstíny, protože jsem s touto parádnicí vážně spokojená a plus mají určitě i za to, že obsahují i nějaký ten vitamín naším rtíkům prospěšný ;)

A co vy a rtěnky Al Bacio? Máte s nimi zkušenost? Lákají vás?
Budu se těšit na vaše komentáře :)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Tenhle odstín je moc pěknej :) Už jsem na ně jen letmo koukala, ale nijak moc mě nezaujaly a je super, že jsi ji vyhrála
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná barva a docela bych po nějaké koukla. Já rtěnkový maniak.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta barva je nehorázně krásná! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ta barva, kterou máš ty je zrovna jedna z těch nejhezčích z té řady. Většina jich má shimmer a líbí se mi, že ta tvá je jen krémová.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Tá farba ti pristane :))

    http://novybloggg.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Já když na tyhle rtěnky koukala, připadaly mi všechny tak moc třpytivé, že jsem je zase rychle pozavírala a vrátila do stojanu. Přitom u tebe to tak vůbec nevypadá.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři